gamze559 Tekrar letu başlıyorum ikincide şans daha yüksek oluyormuş doğrumu acaba 1. Olmadı iğnesiz kullanıp hamile olan varmı 5 gün kullanıp ilişki takvimiyle devam edicez inş nasip olur
Nilozof gamze559 Henüz birinci ayın sonucunu bekleme sürecindeyim. İğnesiz, ovulasyon testi ile denedik biz de. Ama benim doktorum da ikinci ay şansın daha yüksek olduğunu, bu ilaçların kullanıldıkça etkisinin daha iyi olduğunu söylemişti
Gulceefe-00 gamze559 ben de letu başladım bu ay ilk defa deniyoruz bugün beşinci günümdeyim sabah akşam günde iki kere letu kullanıyorum ama doktorum bana iğne de aldırdı ovitrelle hazırda dursun dedi sizlerin dediği bu iğneli ve iğnesiz olsyı nedir tam bilmiyorum süreci
rumeyyurmom gamze559 evet şans daha yüksek oluyormuş letu+prengly ile ikinci ay hamile kaldım ama doktorum bana bir takviye yazmıştı onun da çok etkisi olduğunu düşünüyorum
gamze559 Nilozof Ay inşallahh bu ay denemede güzel sonuç alırım bende senınde inş oluşmuştur Bana da sanki öyle bişeler söyledi diye hatırlıyorum o yüzden sorup yazmak istedim inşallah öyle olur❣️❣️
gamze559 Gulceefe-00 Çatlatma iğnesi işte bana vermedi ama büyüdğ yumurtam ikitane kendisi çatlıcak dedi ama olmadı bu ay da yine kullan dedi iğne yine vermedi kullanacam ilişli takvimi verdi aynı sekıl kullanacam bakalım ikini ay daha yüksek oluyormuş tutma ihtimali inşallah olur
gamze559 rumeyyurmom Bana yazmadı ya tüm değerlerim iyi çıkmıştı ondan mı yazmadı acaba birde iğne de yazmadı
rumeyyurmom gamze559 yumurtalarınız kendisi çatlıyorsa doktor iğne yazmamıştır benim polikistik olduğu için kendiliğinden çatlamıyordu yumurtalarım
rumeyyurmom sinemmmmmmmmmmm ben eczaneden temin ettim sadece bir tane web sitesi var benim profilimdeki takviye hakkındaki postta var oradan bakın isterseniz ordan da sipariş eden varmış ama kullanmak isterseniz mutlaka doktorunuza danışın
rumeyyurmom gamze559 ben eczaneden temin ettim sadece bir tane web sitesi var benim profilimdeki takviye hakkındaki postta var oradan bakın isterseniz ordan da sipariş eden varmış ama kullanmak isterseniz mutlaka doktorunuza danışın
gamze559 rumeyyurmom doğru diyosun aynen kendisi çatlıyor çatlıcak dedi pcos yok bende ondan vermedi demekki
ilknur3131 gamze559 ve çatlatma iğnesi Ovitrella vurdurdum eşimin görevinden dolayı sadece iğneden sonra 2 kez ilişki yaşayabildim ama çok şükür maşallah tuttu daha önce klomen kullandım tutmadı 3 kez kullanmıştım letu da ilk denedim tuttu