yenianne_adayl Kızlar tam rahata erdim 18 haftalık oldum gene başladı mide ekşimelerim 😫 erkenmi başladı sizce ne gecirir bu ekşimeleri tecrübelerinizi konuşturunnnn
amine4444 yenianne_adayl ayyy ben hele bi acı okun baharatlı olsn bazen mide resmen kavruluyor yanıyor tatamıyordum doktorum bana rennie mide koruyucu yazdı evimden eksik etmiyorum canım zararı yok gebeler hep kullanıyor sende dene hatta doktoruna yaz sor
guneslm Yaa benimde başladı şimdiden 17 haftalığım banada çok erken gelıyo sade soda ve soğuk süt çok iyi gelıyo bana anında kesıyo
yenianne_adayl amine4444 doktoruma diyorum bana hicbir ilac yazmiyor ne vitamin ne baska bisey hicbirsey benim doktordami sıkıntı var bilmiyorum salcali seyler yedigimde cok rahatsiz oluyor midem Bogazim felan acayip yaniyor
amine4444 yenianne_adayl canım sen rennie al zararı yok hamileler hep kullanıyor kendimden biliyorum halen iciyorum onu o olmasa ben yapaman hele son aylarda bi mide yanması oluyor sen nasıl dayanıcaksın cok zor
yenianne_adayl amine4444 ay yarin bakiyim o zaman eczaneyede danisirim hem ona gorede alırım Sağoll 🫧