Yasinmetem 13+1 haftalık gebeyim. Doktor cinsiyet için erken dedi bu haftada ögrenen varmı. Artı tahminleri tutan
Tugbasss Yasinmetem ben 11 haftada hissiyatını söyledi 12. Haftada kesindi 🙈 değişmedi devam ediyoruz 😍
GulsahMulayim Yasinmetem bende Cuma günü gideceğim 13 haftalık olacak. Doktorum %80 cinsiyet tahmini yapacam dedi bakalım hayırlısı. 🤗 ama doktordan doktora değişiyor ya. Kimisi 16 haftalık olana kadar görse de söylemiyor.
Yasinmetem Tugbasss şimdi kaç haftalıksınız acaba. Ben ilk oglum göstermediği için 21. Haftadaöğrendim. Bir de şu resim atma olayı nasıl oluyor acaba ir türlü atamadım
GulsahMulayim Yasinmetem canım özele mi gidiyorsun devlete mi. Onunda çok etkisi oluyor. Ne kadar da olsa özelde tüm herşey daha detaylı. 15 haftalıkken belli olur ya. 16’da kesin kesin söylüyorlar zaten.
Dilaraalkir Yasinmetem devlet bilerek söylemiyor 16 haftayı kesinlikle tamamlatıyor ve sürekli cinsiyet soranlara asla söylemiyorlar
Sadecan 11+6 da devletteki doktorum ben sormadan cinsiyeti kız dedi. Şaşırdım bu kadar erken öğrenmeyi beklemiyordum. Bende kız hissediyordum deyince sen yine de hazırlıklara başlamak için acele etme dedi. İkili test için tahlil sonuçlarını bekliyorum çıkınca tekrar bakar sanırım:)
Yasinmetem GulsahMulayim ay bir deilk cocuktu cok merkalıyeım zırt pırt gidiyordum bunda o kadar merak yok
NanishAgayeva Yasinmetem ben 14 haftada ogrendim erkek dedi ama subheli oldugunu soyledi ama basbaya erkekti gozlerimle gordum🤣
rmysaa06 Yasinmetem ya bana 11+5 te çıkıntı biraz fazla ca belirgin gibi ama 14 te gel netleştirelim dedi garanti olsun diye 15haftalıkken gidicem 12 de öğrenen arkadaslarım var bu arada 🤷🏼♀️ Bence devlet özel fark ediyor bu konuda