bilinmeyenkadininmektubu Bugün beta verdim 4546 çıktı fakat kese görülmedi 5+1 olmuştum. Sizin sürecinin nasıldı beta bu şekilde yükselmiş miydi lütfen bir şey söyleyin
3boysmom bilinmeyenkadininmektubu ben 3 sene önce geçirdim ameliyat oldum sol tüpüm alındı malesef. betalarım 350-200-300 şeklinde inip çıkıyodu. 5 haftalıktım sata göre ama rahim içinde kese yoktu benim artı olarak kanama ve sancım cok vardı. sizde bunlar var mı? betanız baya iyi çünkü belki 6.haftadan sonra gözükür kese
purpoles bilinmeyenkadininmektubu 4+3 olabilir ama benim erken döllenme olmuş aslında 5 haftaya denk geliyordu görülmeyince beta bakıldı sizin beta artışı nasıl
bilinmeyenkadininmektubu 3boysmom yok kanama falan hiçbir şey yok bende. Sizede büyük geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın
bilinmeyenkadininmektubu purpoles evet karından bakıldı ama bugün farklı hastaneye farklı doktora gittim çok şükür görüldü bugün
yldzata bilinmeyenkadininmektubu merhaba benim 4+1 şu an 5340 betam görülmesi kese hiç dış gebelik diyorlar ameliyat diyorlar bana çok endişeliyim İstanbul’da sülaymaniye eğitim araştırmaya geldim başka doktor baksın diye
bilinmeyenkadininmektubu yldzata başka doktor görüşü almanız çok önemli. Ultrason kalitesi bile fark ediyor. sizin tüplerde mi görüldü kese
yldzata bilinmeyenkadininmektubu sol yumurtalıkta 5 cm kist var dedi su an hastanedeyim bekliyorum doktora
yldzata bilinmeyenkadininmektubu sizin nasıldı betanız yüksek bende 4+1 sizde başka doktora gittiniz değilmi bekleyim o zaman endişeliyim bendede kanama lekelenme vs hiçbirsey yok
bilinmeyenkadininmektubu yldzata Ynen ben üstelik 5+1 beta 4500ierdeydi. ultrason kalitesi çok önemli farklı hastaneye gittim orda kese görüldü ve yeni oluşan bir lisede değildi ertesi günü gitmeme rağmen 8mmydi
yldzata bilinmeyenkadininmektubu ay maşallah 🧿 çok sevindim gerçekten. İnşallah bende şimdi görebilirim keseyi. Benim normalde 1119 du beta pazartesi günü, bugün 5340 olmuş Allahın izniyle görürüm inşallah 🙏🏻 bana umut oldunuz
bilinmeyenkadininmektubu yldzata İnşallah dua edeceğim size. Bende çom araştırdık dış gebelik diye çok korkmuştum haklısınız. Banada haber verin lütfen
yldzata bilinmeyenkadininmektubu aaa bende ilk doktorda karından bile görmedi inşallah cihaz farkıdır ve görünür