merve__12 Yarın kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek sancı falan çıkacak mı yoksa kızım yerini sevmeye devam mı edicek 😂 38+2 çatı muayenesi hiç olmadı daha yarın olur mu bilemiyorum insan biran önce kavuşmak istiyor artık
gebesbiranne merve__12 39+3ten bildiriyorum canım benim doktorum hala çatı muayenesi yapmadı tam 40haftalık olduğumuzda yapıcakmış bende sabırsızlıkta bekliyorum ama ne gelen var ne giden hani kız çocukları erken doğuyordu ya
Fatmanur_0416 gebesbiranne bende senin gibiydim kız çocuğu erken gelirdi benim kızım niye gelmiyor diyordum 39+4 de kucağıma aldım 🤣
merve__12 gebesbiranne yapmamaları da iyi aslında bir yerde 😅 Evet ya kızlar erken gelir derler insan 37 den sonra her gün bekliyor artık yalancı sancılarınız falan oluyor mu ben öyle bir şey de hissetmiyoeum hiç ilk gebelik
Fatmanur_0416 merve__12 Allah razı olsun 🥰 arefe günü yani Perşembe günü nişanım geldi sancılarım 36.haftadan beri düzensiz çıkıyordu o gün düzene girdi acile gittim bebeğin suyu azalmış dendi yatış yapıldı cumartesi sabah 4 buçukta kızımı kucağıma aldım