kızlar dış gebelik geçirdiğim için betam 6000 küsurlerdeyken iğne oldum ve rahim duvarım kalınlaştığo için küretaj oldum. sonrasında tabi hafif ağrılar vardı ilk hafta ikinci hafta felaket bir gaz sancısı geçmek bilmiyordu idrara çıksam da gazımı çıkarsamda geçmiyordu doktora gittim bağırsakların dolmuş dedi ilaç verdi ama o ilaçlara rağmen geçmedi bayramın birinci günü sağ tarafımdan bacağıma yayılan şiddetli ağrıyla bağıra bağıra ağladım o kadar fenaydı ağrım hemen hastaneye gittik bi su bardağını geçkin kanaman var dedi doktor tüpün yırtılmış almalıyız dedi çam sakuraya gittim ordan çam sakura da aynısını dedi bir gece gözetim altında kaldım diğer gün öğlenleyin doktorlar kanamanın kendini irite ettiğini ameliyatsız gözetim altında kalacağımı söylediler üç gün hastanede yattım taburcu ettiler kanamam baya azaldı çünkü. şimdi aradan bi hafta geçti benim hala gaz sancım ağrılarım var gaz sancımdan affedersiniz oturamıyorum bile ama ne yapacağımı da bilmiyorum lekelenmelerim pıhtım oluyor bunlar sorun değil neyse ama doktor dedi ki o tüp bi kez hasar aldığı için bundan sonra dış gebelik yaşama ihtimali artık hep daha yüksekmiş ben bi daha gebeliğe nasıl cesaret edicem sizin başınıza geldi mi ne düşünüyorsunuz