Brcmmm saadilek2 Ay canım amin inşallah güzel haberler alalım 🙏 haber et merak ederim bende yazarım 🥰😀
ozlemozdemir09 Brcmmm takvime göre yapildiginda uymayabiliyor. Ben adetim bittikten on gün sonra öğrendim yumurtladığımi
Brcmmm ozlemozdemir09 Kızımda takvime göre yaptım tutmuştu ama bu sefer bende on gün sonra yumurtlama olduğunu gördüm Ovülasyon testi kullanınca her ay farklıda olabiliyormuş
saadilek2 ozlemozdemir09 8 yıllık evliyim ama bu ovülasyon vs işlerine o kadar tecrübesizim ki😂 ilk çocuk hemen olunca tavuk sandım kendimi istediğimde yumurtlucam sandım herhalde 😂😂😂
ozlemozdemir09 Brcmmm sorma bende mutlu oldum bir baktım pik olmuş. O zamanda ramazan ayı gündüzdü eşim şok olmuştu oda oruc bende oruc 😂😂😂😂😂
Brcmmm ozlemozdemir09 Hahahah akşam değerlendirseydiniz 😁 valla benimde yumurtlama döneminde hep misafir oluyor evimde yatılı şansıma 🤪 2 aydır aynısı olunca eşimde hep bu zamana denk gelmesine alıştım diyor😂😂
emir05 saadilek2 regl bıtmıstı ıkı gun sonra başladım. Hemen başlamak gerekıyormus ve 5 gun yapabıldım ben. saracoglunın soğan kürü dıye yazın çıkıyor dneeyın derım.
Brcmmm ozlemozdemir09 Hahahah aynı ben 😀 size iyi eğlenceler ve bol şanslar 😁inşallah güzel haber alalım Nisan ayında 🙏
melismersin saadilek2 bana ve eşime koenzim d vitamini ve magnezyum vermişti doktor. Öncesindede folik asite başlamıştım. Yediklerimize dikkat ettik baya aburcuburu falan kesmiştik. 1. Ayda hamile kaldım. Birde ovulasyon testi ile hareket ettim