annebebeka bahar_akdg kiiiizzz ben seni gönderi sahibi sandım hayırlı olsun, çok yeni mi bebişinnn SAT’a göre kaç haftalikk, ayy Allah gönlüne göre versin inşallah 🥹🤲
bahar_akdg Sat annebebeka sat 28 Şubat kız çok yeni benim ilk gebeliğim🥺🤭🤭🤭 o yüzden çok tedirginim ya sata göre 4 + 2
serpilllga cansuu05 3. benimde 12 de birsey hissettim ama bilmiyorum bebek mi ayni ilk bebek hareketleri gibiydi 3. bukadar erken olur mu bilemicem
cansuu05 serpilllga bence olur. Minik minik pıt pitlar hissediliyor, insan muallakta kaliyor acaba hareketmi etti yoksa bağırsak hareketi mi diye. Zamanla daha da güçleniyor hareketleri.
serpilllga cansuu05 aynen oyle yaaa kaçıncı beniş olursa olsun hepsinin heycanı bam başkaymış. plansız olsa bile 🥹
cansuu05 yeliz1923 yaa o çok garip bı his tarifsiz 😂😂 sanki karnının içinde biri birşey kaydiriyor gibi. Cinsiyeti ne 😊
cansuu05 yeliz1923 hadi hayırlısı bakalım 🥰 gönlündeki olsun. Bu sene biraz erkek senesi gibi. Kimi duysam çevremde hep erkek.
cansuu05 kubra_nal belki sakin bı bebektir hareket ediyordur ama hissettirecek kadar bı hareketi olmayabilir.
buketdeniz19 minik_fasulyem123 ben 15. Haftamda hissetmiştim içimden birşey kayıyormuş gibi oluyordu şuan 19+1 tekmelerini çok net hissediyorum artık canım
cansuu05 serpilllga öyle tabiki 😊 hamile olmadığında geciktiginde bile test yaparken bı yandan hamile olmasam bari diye düşünürken, test negatif çıkınca da niye değilim diye üzüldüğüm çok olmuştu. O 5 dklik süreçte 🙈 tam bir delilik
dmltk Benimde ilk gebeliğim 15+3 bugün henüz hissedemiyorum ama hissedeceğim anı da merakla bekliyorum 🥰
Yalova-sutlac minik_fasulyem123 2. Gebelik 9. Haftada hafiften hissetmeye başlamıştım başta ayırt edemedim ama sonra anladım şimdi 15 hafta daha iyi hissediyorum dışardan dokununca hissedilmiyo daha tabi