Ebruas ezgickm bende göremedim ama vardır bi zamanı mutlaka rabbim tez vakitte hayırlısıyla versin inşallah 🤗
ezgickm ablaelos bugün freely kaset test yaptım bu güvenilir mi acaba 🥹 @Allahneverdiysee @hilalaselll4 @buket_44
mervekalkann ezgickm arkadaşım O şekilde kaldı pcosu vardı 2 yıldır deniyorlardı olmuyordu tam adet bitiminde denediler hamile kaldı 3 gün önce de doğum yaptı.
ezgickm mervekalkann allah analı babalı büyütsün bende çok istiyorum inşalah olmuştur çünkü başka cesaret edemedik 2. Olduğ için🥹
ezgickm Allahneverdiysee iki gün önceki awox test çok hayali bir çizgi vardı onda belli belirsiz bu da bugün kaset test
Allahneverdiysee ezgickm bence var canım kaset testte daha geç gösteriyor çünkü. Ne zaman kan vermeyi düğünüyorsun
ezgickm 3oglanannnesi ben oğluma hamile olduğumu ilişkiden 10 gün sonra reglime 8 gün varken öğrendim canım yani mümkün ☺️ bunda var mı değil mi allah bilir bekleyeceğim
ezgickm Allahneverdiysee bilmiyorum canım eşim başka test almıştı daha silik çıktı ama artık zamana bırakıcam ya bunlarda yanlış çıkarsa üzülürüm çünkü kanda 🥺
ezgickm Allahneverdiysee canım bugün te stim böyle çıktı artık kan vereceğim bir şekilde yoksa daha fazla duramam 🥹🥺🥺
ezgickm Masal2021 eşimin aldığı diğer test daha silik çıktı sanırım yok canım hiç gitmiycem üzülüyorum ya bekleyim allahtan hayırlısı artık