bsahin ezgickm bir sonraki adet tarihim geldiğinde öğrendim 3 gün gecikme oldu hemen çıkmadı öncesinde de test yaptım
ezgickm bsahin benim ilişki üstünden 8 gün geçmişti bugün kan verdim negatif çıktı erken miydi sizce yoksa güveneyim mi bu sonuca ya
bsahin Yani belli olmuyor hemen döllenme olmuş olabilir bende erken belirti vermedi hamile değilim sanıyordum ama adetim gecikince ortaya çıktı 😀
ezgickm edacyr ben anlıyorum canım akıntıdan rahim aşağı iniyor kasığım da dolgunluk oluyor yumurtlama zamanını çok net anlıyorum
ezgickm yineeyeniden 8.gün negatif çıktı kan ama bilmiyorum kasığımda ağrı yoğun akıntım var haftaya tekrar test yapacağım herkes çok erken zaten çıkmazdı kanda diyor 🥹
yineeyeniden ezgickm canım ben gün olarak değilde adete son 3kalaya kadar negatifti çok erken olunca çıkmıyor adete 2-3 gün kala yada geçince yap bence
ezgickm yineeyeniden bugün dayanamadım days doctor marka test yaptım çok silik çıktı anında ama ben yanlış da verebiliyor diye okudm 🥹🥲🥺 @buket_44 @selma128 @Allahneverdiysee @Semam_2026 @aybarsmom16