ezgickm Merhaba kızlarr adetten bir gün sonra ilişkide hamile kalan varmı aranızda çok heyacanlıyım çok da zaman var oldu mu olacak mı nasıl geçer zaman🥹🥹❤️
ezgickm Allahneverdiysee evet canım bittikten bir gün sonra ilişki oldu ve ilişkiden 3 gün sonra bugün yumurtlama gördüm 🥹 çok heyecanlıyım yaa peki ne zaman öğrendiniz gebeliği
Allahneverdiysee ezgickm benimki planlı değildi ama yumurtlamam hep reglim bittiğinde başlıyor öyle denk geldi . Dediğim gibi planlı olmadığı için reglim geçtikten 2 gün sonra öğrendim çünkü hiç şaşmazdı 😅
izguler ezgickm 4 haftalıkken adetim gecikince öğrendim canım, adet olacam diye bekliyordum belirtilerim aynıydı hatta birden bize de şok oldu 🤭
ezgickm 36gulayse-48 canım bizde bir heyecan anıyla oldu planlamamıştık ama çok da heyecanlıyom şimdi olacak mı diye🥹🌸💓
Mahbuss Bende yumurtlamadan 2 gün önce ilişki oldu tek. Tuttu mu tutmadı mi görcez bakalım 🥲 bat 4 Nisan 2.5 senedir bekliyoruz olursa mucize olur yani
minnosss58 ezgickm ben o şekilde hamile kaldım adetim bittiği ertesi günü yıkadım sonra işte ilişki oldu o şekilde hamile kaldım
prensesssannesi ezgickm ikinci kızıma öyle hamile kaldım cesaret edemiyodum olcak mı diye adetten 1 gün sonra 1 kere denedik tutmuştu ama geçen sene adet bitiminden hemen sonra kaza oldu o tutmadı nasip 😍😊
ezgickm prensesssannesi allh analı babalı büyütsün bizde sürekli olsun mu olmasın mı derken 2. İçin bir anda bir kere deneyelim dedik resmen heyecan aradıl çok meraklıyım yaaa bugün ilişkiden 5 gün geçti bakalım 🥹🥹