Azraasel123 momdemet ultrason da sağdaydı ama büyüyünce anlayabiliyoruz ne tarafta olduğunu birde gebeliğimin ilk ayında hep sağımda ağrım oluyordu kişiden kişiye değişiyor tabi
Semilk05 cicek63 kızım soldaydı karnım çok genişti oğlum sağda karnım sivri önümde top var gibi ve aşşada baya
asrin123 cicek63 tüm belirtilerim erkek bebeğim kız Bebeğim sağda Kese fasulye gibi Cildim parladı Çin takvimi erkek Makas bıçakta bıçağa oturdum Tuz testinde burnuma dokundum🤣 Sadece kan tazelemede kız onun dışında erkek 🤣 ilk çocuğum erkek şükür Rabbim kız nasip etti
maco61 cicek63 bir kızım var şuan oğluma hamileyim 35 haftalık😁 Bu soldan tuttu hep soldan hissetim erkegi kesede soldahdı. Kızımın kesesi yusyuvarlak ama oğlumunki fasulye gibi. Kızımda çok uyurdun am oğlumda hiç uyumuyoruyom. Kızımda 16 hafta kustum ama oğlum da hiç kusmadım. Kızımda etten tiksindim ama oğlumda aşerdigim şey et ve çiğ köfteydi Kızımda ekşi ve tuzlu çok yerdim ama oğlumda ekşi miğdemi bulandırıylrdu sürekli tatlı yiyordum. Kızımda ödem olsun şiştim oğlumda olmadım Kızımda yüzüm akne içindeydi ama oğlumda şuan çıktı akne. Kızımda baş ağrısı yoktu ama oğlumda acayip baş diş eklem ağrıları var. Yani aklıma gelen belirtiler bunlar😁 bakalım doğuma az kaldı
mervekalkann cicek63 Benim ilk gebeliğim sağda hissettim hep ilk 3 ay bulantım oldu hep ve tatlıdan tiksindim sürekli ekşi yiyordum oğlum oluyor 🩵
hdyeycll_ cicek63 Valla arkadaşım hiç birşeye inanma bence bütün hurafeler yalan annenin vücuduna göre herşey be bugn öğrendim cinsiyeti 13+6 en başından beri hiç midem bulanmadı velim çok ağrıyo çık uyudum midem yanıyor canım hep erik ve tuzlu ekşi şeyler istedi bide ciğer kesem hep yuvarlaktı falan herkes bana kız dedi ama bugün doktor %90 erkek dedi kesin gibi bişey dedi yani ve benimki solda 😂
plnkrc cicek63 yalaaaan 😅 kızıma hep sağdaydı en başından beri asla kusmadım hiç uyumadım çok enerjiktim çok iştahlıydım cildim de güzeldi saçlarımda parlaktı göbeğimde sivri aynı erkek karnı gibiydi gören herkes erkek dedi ama kızım oldu bu söylemlere inanmıyorum kısacası 😅
060436 cicek63 hiç bulantı olmadı sağda erkek bebek bol bol uyudum bide hiç ilgisi yok bu tür hurafelerin