cicek63 merhaba kızlarrrr 😆 şimdi size birşey sormak istiyorum diyorlar ki kız Bebek solda erkek bebek sağda olurmuş sizdede öyle miydi erkek bebek belirtisi nedir kız bebek belirtisi nedir bende maşallah diyelim hiç bulantı yokk ilk kızımda çok uyuyordum bunda hiç uykum yok sırt ağrım oluyor hep bakalım bizde neler yaşanacak sizde belirtiler nelerdi ❤️🫶
busra4646 cicek63 bende de bulantı olmadı ve hep sağda (erkek) ama annemde de bulantı olmamış hepimiz kızız🤣
Zhanm_hafz1 cicek63 ya benimde ilk kızdı şimdi ne bilmiyorum ilk gebeliğimde çok uyuyordum sizin dediğiniz gibi bunda çok farklı şeyler yaşıyorum ama cinsiyet belli değil daha
Azraasel123 cicek63 benim iki kızım var çok mide bulantısı uykum vardı hep şuan ogluma hamileyim hiç mide bulantım olmadı çok fazla sırt ağrısı cekiyorum
Azraasel123 cicek63 kızlarımın kesesi ortadaydı ne sağda ne solda ama oglumun kesesi hep sağdaydı ve sağda hissediyorum
sdaa13 Benimde ilkim oğlum onda çok kusuyordum koku hassasiyeti çok vardı şimdi İkiside yok ama cinsiyeti bilmiyorum henüz
momdemet Azraasel123 sağda solda olduğunu nasıl anlıyorsunuz benim karşıma çok çıkıyor bu sağdamı seninki solda mı? Anlatırmısın ne şekilde anlıyoruz
gamzesylmz cicek63 bır oglum var 6 yasında onda hıc bulantı çekmedım sırt ve bel agrım oluyordu suan 17 haftalık hamıleyım ılk 3 ay bulantı kusma istahsızlık yasadm kızım olucak ılk hamılelıgın tersı olan cınsıyette ters olur demıslerdı bana ve evet kızım hep solda yatıyor
busra4646 cicek63 farklıdır birde tatlı şeyler çok canım istemez erkekte ister derler bunyeden bünye ye değişiyor
Zhanm_hafz1 cicek63 aslında geçen hafta gittiğime doktor %30 kız dedi ama tam net değil detaylıya gir dedi gidemedim daha bende
annne_ Oğlumda mide bulantım yoktu,tatlı şeyler yemek istiyordum ve sağdaydı. Bu gebeliğimde mide bulantım çok fazla(6+0) tatlıdan ziyade ekşi şeyler yiyebiliyorum. Cinsiyet belli olunca bakıcaz artık bu söylemler doğru mu oğlumda doğru çıkmıştı