mom_hatice Kirklareli ve Edirne bölgesinde yaşayan Lüleburgaz da dahil özel hastane önerisi detaylı ultrason için . Edirne 1. Murat hastanesinden memnun kalmadım
zeynep035 mom_hatice benimde 28 detaylı randevum var aynı 1. Murat hastanesınden de randevu bulup almıstım edırneye gıtmısken ıkısınede goderım dıye
selos1 mom_hatice ben tekirdağ şehir hastanesinde esra hanıma gittim ilkte 1Murat hastanesi sevgi hanıma gittim ama memnun kalmadım
Baharrlarcaa Kırklarelinde Argun Beye gittik,memnun kaldık, ama doktorumuz Edirne Trakya üniversitesinde gitmeyj önermişti. Biz yakın diye Argun Beye gittik.
mom_hatice Baharrlarcaa 21. Hafta detaylı ultrason yaptıracağım Edirne’de yaptırmıştık ama hiç memnun kalmadım onun için yarın randevu aldık argun beye inşallah memnun kalırım
mom_hatice Baharrlarcaa üniversitede sıra yok hiç 11 Mayıs dediler detaylı haftası geçiyor o zaman da
mom_hatice minnno lüleburgazda Ece ceylan enç doktora gidiyorum. Perinatoloji için Edirne’ye yönlendiriyorlar ama hiç memnun değilim çıktı vermiyor cihazımız tam göstermiyor diyorlar
minnno mom_hatice aa bende Ece’ye gidiyorum detaylıyada yine gittim beneğin kafası büyük fakülteye yönlendirdi
minnno mom_hatice Bana suyun fazla dedi ama detaylıda öyle bişey yok normal dedi sizin cinsiyeti nedir
mom_hatice Ben Edirne devlete gittim doktorum oraya yönlendirdi. Fetal DNA diyorlar direkt ne bir fotoğraf ne bir rapor verilmedi. Kırklareli özele gittim argun beye çok ilgiliydi tavsiye ederim. Kendi doktorum Lüleburgaz Ece ceylan . Bu arada tanışalım aynı bölgede olanlar ile çok iyi olur
sinemcee mom_hatice biz sevgin merte gidiyoruz çok memnunum fetal dna da yaptık bizede doktorada attılar sonucuda cinsiyetide panoramada yaptık eve geldiler çok şükür sıkıntı çıkmadı cinsiyette kız😍
asmin_12 selos1 bende tekirdağda yaptıracaktım acaba hangi doktordan memnun kaldınız hakkı şerbetçi ve esra altan erbilen var kararsız kaldım
mom_hatice N_A_A özel mi ? Ben merkezde doğuş tıpa gittim argun bey var o baktı detaylıya 4 bin ücret . Normalde medicana var lüleburgazda oraya gidecektim 6 bin dedi