Momlife_ Mamajoo mu philips mi daha iyi Ben açıkçası çok kişi Philips avent alıyor diye onu düşündüm ama mamajoo da damak yapısını bozmuyor falan demişti bazı kişiler o yüzden sormak istedim kararsız kaldım
bbaskal Momlife_ Avent öneririm çünkü aventin emziği ortodontik olduğu için çene diş yapısına zararı yok bunu doktor da söylemişti
sanemozky09 cheerfulmomy meme reddi yaşamadık doğar doğmaz kullandım iki gün sütüm gelmedi iki gün boyunca mamayı biberonla verdim sorun yaşamadık sütüm üçüncü gün gelince emmeye başladı oğlum memeden
Momlife_ bbaskal bir arkadaşım da kullanmış çene yapısını bozmuş ve bu yüzden mamojoo önerdi o yüzden kararsız kaldım ben de
nur060606 Momlife_ ben mamajo aldım oda damaklı diye aldım phlipsiyi ablamın bebeği kullanıyor ama çuk diye düşüyor devamlı tutamıyor mu anlamadım ilk bebeğim damaklı emziği çok kolay almıştı ben bunda da mamajoyu tercih ettim
cheerfulmomy sanemozky09 emzik ce biboron mama reddi yapıyor diyorlar da korkuyorum ilk 15-20 gün vermeyin dediler