Aysehuli Mrb lar bayanlar 🤗Manisa merkezde hangi doktor hangi hastaneye gidiyorsunuz önerileriniz neler 😊
Matmazelll Aysehuli grandmedical Ayşenur Evrenosa gidiyorum canım. Manisalı görmek mutlu ediyo insanı😊
GulsahMulayim Aysehuli Manisa/Somadayım ama Akhisar’a gidiyorum canım ben. Özgür Kurtul. Çok iyi bir doktor. Yine Akhisar’da Mehmet Duman Var Yılların Doktoru. İkisini de tavsiye ediyorum🥰
Aysehuli Matmazelll evet canım ya bende mutlu oldum 🤗 bende özgür atlı varmış ona randevu aldım bu hafta bakalım memnun kalmazsam aklımda olsun 🤗
Matmazelll Aysehuli evet oda güzel bi doktor çok metini duydum ama biraz pahalıymış bende o yüzden tercih etmedim.muayene parası doğum parası derken maddi biraz ön planda kalıyor sonuçta
Aysehuli Matmazelll bende ilk kez gidicem inşallah 😊Ayşenur hanımdan memnun musunuz Doğum fiyatları nasılmış grandmedicalde 😊
GulsahMulayim Aysehuli olsun canım Soma işe Akhisar arası Manisa ile Akhisar arası kadar çok fark etmez 🤗 senin tercihin nasıl kolayına gelecekse 😘😘
Matmazelll Aysehuli memnunum 32+4 günlük hamileyim. Hamile kaldığımdan beri ona gidiyorum başka bi doktora gitmedim. Doğum fiyatlarını tam öğrenemedim canım ilerleyen zamanlarda öğrenicem