GozdeKB zynpdr yarın çıkacak 21 Mayıs için randevular MHRS de aradım tanıdığım var randevu alamasamda bir de diyorlar daha önceden randevu almak gerekiyor şimdi gittiğimizde detaylı için geldim diyince yapmıyorlarmış sanırım ben daha önce gitmedim sen bilirsin öyle birsey var mı
zynpdr GozdeKB ya hiç bilmiyorum ki aslında şehir hastanesinde yaptırsam daha iyi olur benim için dediğin gini inşallah talebim e yanıt alırım bikaç güne . Çıkarsa bende Erzurum şehir hastanesinde yaptırırım 🤣
GozdeKB zynpdr saat 10 da açılacak yarın 21 Mayıs randevuları bugün 20 Mayıs çıktı bulunduğum il için ama ben Adanada yaptıracağım aslında özel daha iyi imkanın varsa
zynpdr GozdeKB tamam ben bakiyim . İnşallah. Evet bi dr um var özelde artıkvrandevu bulamazsam ona almışım giderim direk .
GozdeKB zynpdr ben aldım canım randevu açıldı 21 Mayıs Perşembe saat:10 da sen ne yaptın alabildin mi hemen doluyor 10:05 gece randevu kalmıyor
zynpdr GozdeKB hadi hayırlı olsun can ya bende baktım ama bitmiş hemen . Yarın tam 10 da deniyim bugün 10 u geçiyodu . 🤦♀️
GozdeKB zynpdr kız 10 u geçirme 9.58 te gir sisteme hemen bitiyor 9-10-11 e vardı randevu sadece inanmazsın ama 10.03 geçe hepsi bitti 😐aklımda saat belirlemiştim 10 diye hemen aldım
zynpdr GozdeKB ay nasıl hızlı herkes maşallah. Bekliyorlar onlarda tabi yetişen alıyo haahs 🤦♀️🙂 bende inşallah sabah deniym
zynpdr GozdeKB GozdeKB sabah yoktu akşam üstü talebime uygun randevu çıktı oda günü 12 mayısa ama biz o gün gidemiyoruz Erzurum a O yüzden alamadım can . Neyse artık burda inşallah detaylı yaptırırım. 🌼 Bu arada nasılsııımnn
GozdeKB zynpdr çok şükür iyiyim canım yarın yada bugün kendi doktoruma gidicem ptesi sağlık ocağına 18 inde dahiliye 21 Mayısta detaylıya bu ay full doktora gitme ayı 😅 sen nasılsın ne zaman gidiceksin muaneye
zynpdr GozdeKB gittinn mii cann. 🌸Büyümüştür bebişş 😍🍀 bende bugün gidicem birazdan ,belim de bi ağrı var ,yürüyüş falan yapıyom . Çok şiddetli oluyo bazen . Kemiklerim ağrıyo ya . Çok fazla kilomda yok ama. Onu sorup bide bebeği görürüz inşallah 🌱🌸
GozdeKB zynpdr gittim canım büyümüş maşallah gülüyordu erkek bebek dedi yine sormadan gösterdi organını her yerini çok şükür detaylıyı söyledim uygun dedi yaklaşık 21 haftalık çıktık normalde 19+5 bazen önden gidiyoruz bazen satla aynı 🧿🪬🥰 sen ne yaptın gittin mi ne dedi
zynpdr GozdeKB ay maşallah subhanallah 😍🌸 ben gidemedim yoğundum o gün haftasonu girdi gidemedim devlete rutin randevu buldum çarşamba gününe gidicm inşallah . Ama hareketleri çok fazla hissetmiyorum ara ara minik minik normal dir inşallah
GozdeKB zynpdr detaylıyı ne yaptın randevu aldın mı bende yarın sağlık ocağına rutin kontrole gidicem aşı ve tahlil için diğer hafta ptesi de dahiliye ve detaylı randevum var bende sabah hissediyorum bazen uyan der gibi açlıkta oluyor sabahları ve uzandığımda yemek falan yedigimde hissediyorum vurup kaçıyor gibi 😅🥰
zynpdr GozdeKB haha maşallah hep iyi olsunn miniikk 😍😅 Bende çarşamba günü gittim hareket yok diye ama dr olur dedi iyi dedi yolladı . Detaylı ayın 20 sinde can . İnşallah problemsiz geçer . Devlette ne kilo ne boy ne bişey söylemiyorlar. Öyle merak ediyorum ki. Haftasıyla uyumlu dedi sadece