Zhanm_hafz1 Kızlar ikinci gebeliğim 21+3 üm ama hala cinsiyeti ögrenemedim doktor belli değil diyor %30 kız dedi ama bilmiyorum bir kızım var şimdi de oğlum olsun istiyorum
tugbaegehan Zhanm_hafz1 ya bilmiyorum ama erkeler kendini çok çabuk gösteriyor sanki benim çevremde erkek olanlar 12-13 de hemen öğrendi . Bende 12 de öğrenmiştim oğlumu sanki pipi göremeyince emin olamıyorlar. Ama yine de belli olmaz tabi inşallah sağlıklı bir oğluşunuz olur ☺️
bycrvyd Zhanm_hafz1 normalde iki cinsiyet için %50 oran var elimizde nasıl %30 a indirmiş 😂 İnşallah gönlünüzden geçen olur hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli 🌸
Zhanm_hafz1 tugbaegehan ya teşekkür ederim dua edin hayırlısı ve sağlıklı bi oğlum olsun inşallah ikisini de tatmak istiyorum 🥰
tugbaegehan Zhanm_hafz1 demek gösteriyorlar onlar da bilmiyorum ben de haftaya gidicem 12.haftada bakalım 😊
ozlem_ylmz Zhanm_hafz1 Benim erkek 24 hafta olduğunda gösterdi doktorum tam emin olmadan hiçbir şey söylemedi. Kızlar göstermiyor diyorlar ama alakası yok bence
Zhanm_hafz1 ozlem_ylmz bence de kızla alakası yok ilk gebeliğimde kızım 13. Haftada göstermişti kendini
buketdeniz19 Zhanm_hafz1 genelde kızlar göstermiyor cinsiyetini 😊 benim oğlum 12. Haftada göstermişti gerçi biz erken öğrendik cinsiyeti fetal dna testi ile Allah gönlündekini nasip etsin inşallah 🙏 Canım