fatbenya Bugün Bilecik’te perinatolojiye gittim çocuğumun fotoğrafı yerine başkasınınkini vermişler şok oldum kendi yaşadığım yere gelince fark ettim sizinde hiç başınıza geldi mi böyle bir şey
Sedanur25_ fatbenya evet 1tane benim ulttason resmim 2 tanede benden önceki gebeminlini vermiş ben de ev de fark ettim devlette bakılıyorum ben
ekiminannesii Benim de doktorum bir keresinde fotoğrafı bastı ama üzerinde yazan bilgiler benden önceki hastaya ait olduğunu söyledi. Barkod ile kapattı orayı o şekilde verdi ben bildiğim için sorun etmedim ama sizin durum başka tabi
fatbenya ekiminannesii sizinkini fark etmişler allahtan gittiğim yeri gör hep karıştırdılar hastaları ikişerli aldılar içeriye o sıra karıştı büyük ihtimalle
fatbenya nazende17 İnegölde yaşıyorum benden önce ki hastanınkini vermiş bende ilk defa denk geldim çok şaşırdım
bycrvyd Bir muayenemde doktor benden önceki bayanın ultrason kâğıdını vermişti bana ve ben yolda fark ettim çok şaşırmıştım muhtemelen benimkini de başkasına verdi
fatbenya bycrvyd bana da aynısı oldu işte o kadar şaşırdım ki hastanede fark etseydim giderdim geri de eve gelince gördüm çok üzüldüm
gebeskapbulba fatbenya Bilecik perinatolojiden memnun kaldınız mı? Ben Bilecik’te yaşıyorum ve pek memnun olduklarını duymadım, İnegöl’e ya da Eskişehir’e gitmeyi düşünmüştüm İnegöl’de perinatoloji yok mu
fatbenya gebeskapbulba İnegölde perinatoloji yok Bursa da var ona da 15inde gideceğim bakalım. doktor iyi bakıyor sadece fotoğraf konusunda karışıklık yapıldı