Meryem345 50g şeker yüklemesi yapıldı cumaya gidicem doktora sonuç için ama kötü bi değer mi bilemedim ya referans araligi 140 yazıyor en yüksek kötü mu iyi mi moralim bozuldu
Busra5222 Meryem345 ben 75 ml verdim üç kez kan aldılar içmeden önce 81 içtikten 1 saat sonra 154 sonraki 1 saat sonrada 84 çıktı iyi dedi bana doktor
myangelson Meryem345 bazı doktorlar 100 luk yükleme ile tekrar bakmak istiyor bazıları direk diyet vs ile takip ediyor doktoruna bağlı ne şekilde ilerleyecegi
aysct Şekeriniz yüksek çıkmış muhtemelen ya takip ister ya da hastanede 75 gramlık kesin tanı için tekrar yükleme yaparlar. Doktora gidene kadar açlık tokluk ölçüp yazın, doktorun elinde veri olsun
Meryem345 tugcelice07 hayatımda hiç diyet yapmamış ben 🫠 ne yapacağımı da bilmiyorum aslında kilo alımım da 8 kg aldım 7 aylık zamanda niye böyle oldu bilemiyorum ya
aysct Meryem345 sadece kilo değil genetik de geçmiş beslenme alışkanlıkları da çok etkiliyor bazen 20-25 kilo alan insanlarda çıkmayabiliyor
tugcelice07 Meryem345 bende 8 aylığım 8 kilo aldım 33.haftada şeker çıktı tahlilimde hiç diyet yapamam ama mecbur
elifin_ aysct evet evet ben 15 kilo aldım zayıfta değildim gebe kaldığımda bende çıkmadı. Genetik etkiliyor çok fazla
deletedmom43191 Meryem345 bol bol salata çorba tarzı beslenirsin buyuk ihtimal ay bilmiyorum ki bende 🤭
ikizannesiiiiiiii deletedmom43191 salata neredeyse her öğünde oluyor ama genelde protein ağırlıklı beslenecek kefir yumurta yoğurt et tavuk balık bende de gebelik şekeri çıktı 1 haftadır ölçüm yapıyorum sonuçlarını yazıyorum yarın bende gidecem sonuölar için bakalım ne olacak açlık şekerlerimden dertliyim tek başına diyet yeterli gelmiyor
nkkl Şeker yüklemesi ne zamana kadar yapılabiliyor doktor yaptır dedi araya bayram girdi yaptıramadım çalışıyorum saatlerim denk gelmedi şimdi istiyorum ama yapmazlar diye düşünüyorum napıcam bilmiyorum
Meryem345 nkkl 28. Hafta da bebek iri diye bana yaptırdılar aslında istenilen zaman da yapilabiliyor gidebilirsin yani