elf006 tamam canım ben sana süreci söylerim ben en son 4 sene once hsg çekindiğim icin esimde sperm testini 4 sene önce vermişti evet o yuzden yeniden görmek istediler ama senin 6 aylik sonuçların varsa onları istemiyorlarmis yani benim maddi olarak durumum özele bi yere kadar yetti o yüzden neden devlette boyle bir hakkim var kullanmayım dedim özelde aşılama 50 bin civari tutuyor devlette ucretsiz sadece ilac parasi veriyorsun raporlu aldığın icin ilaclari onlar bile zaten suan aldigimizdan cok cok ucuz oluyormus ve tutmazsa devlette 3 asilama hakkin oluyor dışarıda 3 asilama icin 150 vereceksin ayrica sonra 3 de tup bebek hakkimiz oluyor tup bebek fiyatlari disarida 300 den aşağı yok biliyorsundur ilkinde tutmadigini düşün 3 kere bile denesen bu tedavi 1 milyona yaklaşır ama devlette ucretsiz yani bende devletten korkup sureclerden korkup bide calisiyorum gel gitlerinden korkup yillarca ozel denedim ama o kadar da korkulacak bisey yok bi kagit verdi onlari hallecegim surecler baslayacak yani bu kadar durumun iyiyse tabiki özelden devam et ama biz asgarinin bi tık üstü maas alanlar için orası beni aşacaktı artık mecburen devlete yöneldim hayırlısı bakalim