elf006 ayse999 inşallah canım yarın bidaha yapayım bakalım nasip ya ama gerçekten regl ağrısı var çok ilginç
ayse999 elf006 Oluyor normal canım, kişiden kişiye değişir ama regl olacak gibi aprı, sancı genelde ya reglden 1 gün önce ya da regl günü oluyor ve testin koyulaşmış o yüzden pozitif düşünüyorum ben at mutlaka testi negatifse de üzülme sakın 🩷
elf006 ayse999 tamam canım sağolasın valla herkese yorumları için teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun
elf006 bu testler 2-3 gün öncesiydi ama iğne etkisi diye düşündüm ben çünkü ovitrelle sonrası dpo 12-13 te yapıldı
elf006 ayse999 öyle mi canım fotoğraf net çekemediğim için olabilir mi yoksa kuruma çizgisi mi 🤔 felly awox bugünde days comfort yaptım markalarda yalancı pozitif verebiliyor diyorlar yorumlarda?
ayse999 elf006 iğnenin üzerinden çok geçmiş şuanda silik çıkıyorsa gebeliktir test bozuk değilse ve ben çok fazla prodoctor kullandım hep doğru çıktı diğerlerini bilemiyorum
ayse999 elf006 iğnenin üzerinden max 11 ila 14 gün geçtikten sonra büyük ihtimalle değer sıfırlanmıştır ve sen 15. Gündesin bakalım ne çıkacak sonuç
birumut_ elf006 bende çatlatma istiyorum yapar mı acaba doktor 1 senedir deniyoruz olmuyor kimyasal oluyor Amh değerim falan gayet iyi aslında ama :(
elf006 birumut_ bilmiyorum sorabilirsin her doktor farklı tedavi uyguluyor çoğu hormon testi alıyor öncelikle tsh değerine baktırıyor bunlar normalse deneyin diyor kaç yıl evlisin yaşın kaç bunlar etken durumlar ben çok doktor değiştirdim haatane değiştirdim hepside bi sorun yok sebepsiz infertelite demiitim son üç aydır da bu tedaviyi deniyorlar olmassa aşılama denicez dedi ama bilmiyorum nasip regle göre değişcsk durum şuan