lelesbaby__ Kizlar selam, eylül başı dogum muhtemelen. alisverise ne zaman basladiniz kacinci haftadaydiniz? eylul bebekleri icin alisveris neler yaptiniz🌸 ne giyecek bu bebis ara mevsimde😭😭😂😂
beyza_gmsgl lelesbaby__ benimde allah nasip ederse beklenen 17 eylül bende de şuan her şey nasıl olucak düşüncesi var
yagmuryig lelesbaby__ benımde 27eylul gözüküyor daha alışveriş yapmadık cinsiyet belı degıl çünkü 14+1ız
bsya lelesbaby__ Benim eylülün ilk haftası görünüyor henüz başlamadım ama sonbahar olduğu için uzun kollu tulumlar tercih edeceğim
zumraziye Benimde 10 eylül gösteriyor uygulama bende henüz ne alcam bilmiyorum cinsiyet netleştikten sonra ufak tefek başlarım heralde 16+4 üm şuan
lelesbaby__ zumraziye bizim netlesti ama daha erken mi alisverise acaba bilemiyorum herkes baska bir sey soyluyor
zumraziye bsya benimde öyle %80 demişti ilk çocuk olunca bi kaç kıyafet aldım heycanla sonraki kontrolde kız gibi dedi haftaya tekrar gidip netleştircez inşallah
lelesbaby__ seymaozz diger malzemelerden mi baslasam acaba kifayet en sona mi kalsa diye de dusunuyorum
zumraziye bsya Ah durdurabilsek kendimiziii insan da gördükçe alası geliyoo ben 2 hafta ara verdim netleşirse devam 😂
seymaozz lelesbaby__ yani bence kıyafet doğuma yakın da alınabilir. Çünkü alınacak çoook şey var daha. 😄