tugcezrhlgl Benim kasıklarımda biraz ağrı var özellikle oturup kalkarken yatarken dönerken oluyo uzanınca bişey yok... birde vajina tarafındaki kemiklerde ağrı oluyo çatı dedikleri orası mı bilmiyorum 🤷🏼♀️ Sizlerin nasıl? Haftaya kontrolüm var normaldir diye doktorumu aramadım 2 haftadır böyle bizimm 😊
Sezenay tugcezrhlgl benim de o haftalarda yorulunca kasiklarim ağrımaya başlamıştı 35haftalik olduk artık yorulmaya gerek yok geceleri falan çok ağrım oluyor
tugcezrhlgl Sezenay odayı falan hazırladık badana çamaşır yıka ütülee baya yordu 🤦🏽♀️ Yalancı sancı bir kez sabah oldu ama ağladım ağrıdan tam dönerken oldu bidaha olmadı ne zaman başliyo normalde ☺️
Badesmom Evet çatı ağrısı o bebek dönünce oluyor bende aynı durumdayım yürümek yatakta dönmek çoook zor
Secil45 33 haftalığım kızlar dün gece kalbimde bir sıkışma oldu acile gttim kalpte sorun yok dedi kas sıkışmasıymış sürekli sola yatıyorım ondan olabilir mi acaba
tugcezrhlgl Secil45 bendede oluyo bazen boğazım düğümleniyo sanki öküz oturuyo üstümee ama geçiyo sonra başka bişeu dedimi 🤔
Secil45 tugcezrhlgl hayır başka bişey demedi kalpte sorun yok dedi sadece kas sıkışmasıymış arada oluyo yine
tugcezrhlgl Bir de el parmaklarımı kapatırken ağrıyo eski gücü yok yanii ve ayaklarımdada oluyo tabanda değil ama uç kısmında... normal mi acaba?
tugcezrhlgl busrabx birşey tutarken keserken zorluyo baya... magnezyum eksikliğinden olablir mi acaba yada ödemden şişlikten 🤔
tugcezrhlgl Secil45 doktorum tansiyonunu kontrol et 14.9 u geçerse haber ver mutlaka demişti, kalp sıkışmasıyla alakası olablir mi bilmiyorum tabi
Ayser Kızlar sertlesme oluyo mu karnınız da 33+5 im bnde.. Bugun acayip ara ara 7 8 kere karnımın serlestıgını hissettim
tugcezrhlgl Ayser oluyo bendede ama normaldir bence...ayaklarını hissediyorum diyorum sonra 3 yerden daha hissediyorum neresi neresi ben çözemiyorum siz çözebiliyomusunuz acaba 😂 başı aşağıda diye biliyorum en son
Ayser tugcezrhlgl benım bası 4 5 haftadır hep asagıda zaten oluyorum catı agrısından 😀 bnce de ayaklarını gerdırıyo yada bazen koluyla yapıyo bilmiyorum 🤣 kacıncı haftadasınız sız