mervekalkann momsy zararlı olan bir şeyi doktorlar bile bile uygulayıp riske atmaz. Eşinizi değil doktorunuzu dinleyin. 🌸
momsy aslmoms sık gitme değil aslında 14 haftalığım en son 7 gun önce gittim bidahaki gidişimde arasında 22 gun olacak ortalama vitaminlere baktırmak birde cinsiyeti öğrenmek istiyorum
lfkfkdk Zararlı olduğunu düşünmüyorum eğer zararlı olsa riskli gebeliklerde bu kadar sık bakılmaz 🤷🏼♀️
Busranur_mnts momsy orda prosedür öyle az müdahale takip yapıyorlar genelde evde doğum var o da neden sağlık sektörü bedava değil 3 hakkın var fazlasını istersen parayla diyorlar öyle biliyorum
lonelymom1 momsy ultrason bir ses dalgasıdir neden zararı olsun ki anlamıyorum sanki uranyum saçıyor kim çıkarıyor bu safsatalari ya
beybigeliyo momsy ultrason ses dalgalarıyla bakılan bir görüntüleme tekniği şuan bize tomografi ve röntgen zararlı. Hatta gerektiğinde mr bile çekilebiliyoruz
[silindi] momsy bana zararlı gibi geliyor o yüzden çok sık gitmiyorum.zaten sağlık sistemine güvenim çok kalmadı sonuçta kimin elinde belli
elifsn23 momsy ben detaylıya gittiğimde bir günde 3 farklı doktora görünmem zorunda kaldım hepsinde de ultrasonla bakıldı söyledim doktora bir sorun yok merak etme bu ses dalgası dedi