sseymatkl Merhabalar . 31 haftalık gebelikte bebek hareketleri kasık belgesinde hissetmek normal mi baya aşağıda kasıklarımda hissediyorum 🙄
Cakmakdilek sseymatkl bende hissediyorum bazen sol kasık sağ kasıkta Dünden beri hareketi az sizde de oluyor mu hiç bazen çok hareketli ama dünden beri çok az hareket ediyor çok nadir
sseymatkl Kontrolde baş aşagı pozisyonda oldugunu söyledi doktor . Rahim ağzı kapalı dedi . Hareketleri aşağıda biraz da ağrım olunca korkuyorum açıkçası erken doğum vs olur mu ki diye 😞
Noyimommy sseymatkl benim bebeğip hep başaşağı duruyordu arada sol kasığımda bişeyler hissediyordum sanki eliyle gıdıklıyor gibi çok şükür 38+5 te doğum yaptım ben de bazen endişe ediyordum
Noyimommy sseymatkl bence eli felan çarpıyo yani benimki çok kıpır kıpırtdı ondan olabilir doktorum bi riskten bahsetmedi inşallah sizin sürecinizde güzel geçer sağlıkla zamanı gelince kavuşursunuz
sseymatkl Kendini yorma yat uzan diyolar ama malesef pek mümkün olmuyor . Ev işleri çocuk vs ister istemez akşama kadar ayaktayız 😔