Burcukaya Kızlar şuan belirli bi doktorum yok ilgilenen ve iyi olan uygun fiyatlı olan hastanelerde doktor tavsiyeniz var mı
Kzclrm Canım Anadolu yakasında neredesin bilmiyorum ama Ümraniye de santralin orda çamlıca medipol hastanesine gidiyorum doğuma 4 haftam kaldı çok memnunum bende senin gibi hastane araştırırken burdan Bi arkadaş yardımcı oldu tavsiye üzerine gittim ve memnun kaldım fiyatlarıda çok uygun yeni hastane olduğu için
Burcukaya Kzclrm evet bu hastaneyi çok öneriyolar sen hangi doktora gidiyorsun canım. Bir de doktorun ilgilenmesi nasıl
Huriyemustafa Kzclrm canım hangi doktora gidiyorsun yardımcı olabilir misin . Doğum ücretleri nedir 🙉
gusako Nurdan Leylek şiddetle öneririm. Koşuyolu Medipol hastanesinin karşısında kendi muayenehanesi var. Çok ilgili ve tecrübeli bir doktor. Nerdeyse her kontrol 1 saat sürüyor her konuda çok yardımcı oluyor. Sadece ücret olarak biraz pahalı.
Huriyemustafa Kzclrm canım şu an ki fiyat bu mu geçerli. 2018 de de fiyat bu şekilde diye okumuştum. Zam gelmemiş mi yoksa fiyatı sabitleme gibi birşey söz konusu mu 🙃
Kzclrm Huriyemustafa aynenn öyle fiyatlar aynı gidip orda muyane olduktan sonra fiyat sabitletebiliyosun muhasebeden ben öyle yaptım şuan bu fiyatta lar hala