melek_anns btun bende hepsi var özellikle göğüslerime dokunamiyorum bile ama bilmiyorum inşallah vardır
nora1233 znnnr kanda negatif görünce inanamadım bi an 🤣 o kadar emindim ilk defa ikinci çizgiyi gördüğüm için
mutluuuannemmm kayamoomss hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah ovülasyon testi vs kullandınız mı acaba
Meral_63 kayamoomss hayırlı olsun gülüm göğüs hassasiyeti kasik ağırasi baş dönmesi sende var mi dün olamam gerekirken iki gün önce dün bide önceki gün kahverengi akıntı yaşadım durudu bu sefer beyaz akıntı geliyor kokusuz
Meral_63 znnnr dün adet olmam gerekiyor du olamadım ama döngüm mu değişti diyorum Kendi kendime olabilir ilk gebeliğim de öyle olmuştu kafam karıştı ARTIK Çarşamba gününe kadar oldum oldum olmadım direk kadın doğuma bakalım hele
znnnr Meral_63 hava değişimi de çok etkiliyor adet olursan 2. günü git ozamn tüm testlerine bakmasını söyle doktora ona göre seni yönlendirir
kayamoomss Meral_63 kasık agrısı çok vardı bendede baş dönmesi yaşamadım akıntı vardı haylada devam ediyor insallah sizinde vardır
Meral_63 znnnr öyle yaparım ondan önceki gün yaptığım testler silik çıktı bugün yaptım çıkmadı yemin ederim param hepsi teste gitti 😅
znnnr Meral_63 az önce birine daha söyledim resmen annelerin bu heyecanını iyi niyetini kullanıyorlar bu erken testleri o kadar pahalı yapmışlar ki 450 dedi biri predictor early ye tartıştım valla dedim yani yaptığınız hiç hoş değil
Bsrb kayamoomss bende de ara ara kasık ağrısı gelip gidiyor birde fazla bel ağrım oldu bu ay akıntıda hafif var bugün sat 9 bu günler akıntı olmaması lazım değil mi normalde regle bi kaç gün kala ?