Salise2 icran ah ona bi cesaret edebilsem. Negatif olmasındansa bi ümit böyle…. Elimde test yok yarın da adet olmazsam artık yapıcam test yarın zaten dpo 15 olacak
kayamoomss Salise2 Evet testlerde var görüyorum ama kan vermeden bende umutlanmıyorm ne olur ne olmaz geçen ay yanılttı test çünkü hayırlısı olsun bakalm
kpsslianne icran negatif görünce kötü hissediyorum kendimi dişimi sıkıyorum 🤣🤣siz böyle yazınca gaza geliyorum
kayamoomss kpsslianne kusura bakma şimdi girebildim biraz geç oldu seninde 2 nisan dimi bat öyle hatırlıyorm belirti herkezin farklı oluyor benide ateş basıyor inşalah bizimledirler bebişlerimiz 🙂
kpsslianne kayamoomss dayanamayıp test yaptım maalesef negatif ben elendim 🤭🤭3 ay oldu olmuyor halbuki ilk oğlum da ilk denemede kalmıştım bu sefer böyle olunca stres olmaya başladım
kayamoomss icran inşallah kuzum umarım gebesndir aslında biz ister istemez cok stres yapıyoruz bi salsak daha iyi olucak ama yapamıyoruz sende çok merak ediyorsan yap bi test güzel sonuçlar alalım insallah hepimiz bekleyen herkez
icran kayamoomss yok asko iki günde dört test yaptım , adet olmazsam yaparım . Aslında zatn hastanede çalışıyorum hemşireyim ama o kadar çok negatif kan sonuç gördüm ki vermek istemiyorum testlerle emin olmak istiyorum
znnnr nora1233 benim de 8 10 Nisan arası düzensiz olduğu için emin olamıyorum gününden 😇 inşallah herkes iyi haber alır