unlu0801 beyzzsenturkkk ben hastanede kullandım 10 lu almıştım 6 tane kullanmışım bence kişiden kişiye kanamadan kanamaya göre değişiyor
canannnblbll beyzzsenturkkk zaten esnek olduğu için her türlü oluyo ben L beden almıştım çok rahat olmustu doguma 80 kilo girdim 75 cıktım
cileklimatcha beyzzsenturkkk Valla ben ilk dogumumda 1 paket almıştım ama asla yetmedi eşime tekrar tekrar aldırdım toplamda bi 3-4 paket kullanmam gerekmişti o yüzden bu sefer 1 paket almayacağım daha fazla alacagim
beyzzsenturkkk cileklimatcha peki lazım olursa nerede satılır nerede bulurum daha önce gördüm mü hiç bir fikrim yok 🥲
cileklimatcha beyzzsenturkkk Biz o zaman şok markette bulmuştuk canım şokları bir gez bakalım hala var mı bilmiyorum. Ebebek civilde falan da olabilir oralara da bakmak lazım
damlasv beyzzsenturkkk ebenin verdiği hastene çantası kâğıdında 15 adet yazıyordu 2 paket alıp koymayı düşünüyorum o yüzden
melyyssa beyzzsenturkkk burada birinin postunda şey yaptığını okumuştum depend içine ped koymuş sürekli depend değiştirmektense pedi değiştirme mantığı. İsterseniz öyle de yapabilirsiniz.
nurellaaa__ beyzzsenturkkk normal doğumlarda çok kullanılıyormus ben sezeryen olduğum için en fazla 4 adet kullandım gerisi normal ped zaten leke şeklinde oluyordu kanamam yoktu benim
nurgulllllll Ben 2 paket almayı düşünüyorum çünkü ilk gebeliğimde bir paket almıştım suyum gelince hemen onu taktım doğuma kadar da kullandım sanırım bir iki tane. Çok konforlu gelmişti keşke bir paket daha alsaymışım dediğimi hatırlıyorum
polat_ Kızlar bende beden konusunda emin değilim 26 haftalığım 65 kiloyum sizce hangi beden almalıyım
anneoluyorummm103 beyzzsenturkkk bana 1 paket yetti fazla kanamamda olmamıştı 3.gün normal ped kullanmaya başladım hatta hala evde 3-4 tane depend duruyor
penbe_karisi beyzzsenturkkk 2 3 tane kullandım sezeryan kontrolüne gittiğimde doktorum normal ped kullan demişti