ags23 Sat a göre 8+4 haftalık hamileydim geçen hafta kalp atışı zayıf Yolksac kesesi büyüktü. Bugün kontrolde kalp atışı yoktu ve gelişimi 6. Haftada kalmış. Doktor düşmesini bekle bi hafta düşmezse haftaya kürtaj yapalım dedi yaşayan var mı
beraydogru ags23 daha önce kalp sesini duymuş muydunuz neyden kaynaklandığını vs söylediler mi ya da ilk gebelik mi öncesinde düşük olmuş muydu bilgim yok ama üstte çıksın
benimsin21 ags23 Bende 18 martta kürtaj oldum 10 Mart’ta düşük yaptm 9 haftaliktı kalp atışı zayıftı yolk sac vardı kese çok güzel gelişiyordu birden kanamam oldu. Günlerce hastanede ilaçla durdurmaya çalıştılar ama malesef tutunamadı🥲Çok geçmiş olsun❤️
ags23 beraydogru beraydogru geçen hafta kalp atışını çok az duymuştuk doktor zayıf ve Yolksac kesesi büyük düşük riski demişti. İlk gebeliğim
tinymiracle1 ags23 benim ilk gebeliğimde kalbi hiç atmamıştı 7.haftada kürtaj dedi bir hafta daha bekledik başka doktora gittim o da aynı şeyi söyleyince kürtaj olmuştum.ilk gebelikte genelde olabiliyormuş normal karşılıyorlar. Bebek sağlıksız ise gelişmiyormuş
ags23 tinymiracle1 sonra tekrar ne kadar süre içinde hamile kaldınız kaç ay beklediniz denemek için 🥹
tinymiracle1 ags23 ya bi doktor iki ay bekle dedi bi doktor 3 ay. Ama o sırada eşimle aramda sıkıntılar çıktı bende çocuk fikrinden uzaklaşmıştım 6 ay sonra yanlışlıkla hamile olduğumu öğrendim.kürtajdan sonra hamile kalma ihtimali daha yüksek oluyormuş
ags23 tinymiracle1 evet ben de çevremden de kürtaj sonrası hızlı gebelik yaşayan çok bana da doktorum 2-3 ay bekle dedi bakalım inşallah hayırlı zamanda sağlıklı yaşarım tekrar
ags23 egeemomms çok zor bir süreçmiş Allah hiçbir anneye yaşatmasın, doğru zamanda sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🙏