Melike3506 Kızlar özel bölge temizliğini normalde eldivenle hep kendim temizlerim ama artık göremiyorum. 30+5 im. Jilet vurmak istemiyorum hem de temiz olsun uzun süre gitsin istiyorum. Kuaförde ağda yaptırsam sakıncası olur mu?
bademli_puding Melike3506 gittiğiniz yerin hijyeninden emin olmanız lazım başıma geldi enfeksiyon kaptım hemde felaket derecedeydi
Melike3506 bademli_puding yani ilk defa gitcem araştırıyorum da ama bir yandan korkuylrum da ya hijyenik değilse diye
bademli_puding Melike3506 ya benim başıma geldi gebeydim bende 14 haftalık yemyeşil akıntım oluyordu o derece enfeksiyon kapmıştım berbattı ondan sonra tövbe ettim şimdi de tüy dökücü kullanıyorum
Melike3506 bademli_puding bu zamana kadar kendim hallettim ama artık yapamıyorum kökten almayan yöntemleri kullanmak istemiyorum hem fazlalaşıyor hemde hemen çıkıyor
Melike3506 Busranur_mnts hiç bilmediğim bir yere gitcem artık araştırıpta ama enfeksiton kapar mıyım diye düşünüyorum. Hangi ağdayı kullanıyor sizin gittiğiniz kazanda eritilenlerden mi
Busranur_mnts Melike3506 kazandan olan ağda kullandı ayrı ağda vs götürmedim böyle çok mahalle arası gibi yerlere gitmeyin mümkünse güzellik merkezi gibi olan yerler daha hijyenik olanilir
umsam Melike3506 sen riske atma kendi ağdanı al git kuaföre durumu anlatırsın kendi ağdamı kullanmak istiyorum dersin sanmıyorum kullanmıcaklarını kullanıyorlar çünkü