yorgunannis Elfidanur hastanede vermesen daha da tutmaz hemşire verme dedi birkaç gün vermedim tutturana kadar canım çıktı ve emzik büyük rahatlık bence
sarilale123 Elfidanur bir hafta sonra verdim çenesi kuvvetlensin emzik ver dedi doktor çünkü. Çok çabuk yorulup uyuyakalıyordu beni emerken
Elfidanur Aylaa123 çok Iyı yapmışsın ben sımdı biberonla beslıyorum göğsümü tutmuyor bıberon verdım meme reddı vs var zaten vereyım dedım erken mı olur diş yapısına damak yapısına bişey olur mu dedım sen doğar doğmaz vermıssın demekkı veren varmış 😂😂
bademli_puding yorgunannis ya bunu ilk kızımda bende yaptım da oğlumda yapmadım emzik tutmadı sonrasında peki emzik emerse meme tutmama gibi bir durum olur mu sence
Elfidanur yorgunannis bende bır aya yaklaşınca demedım ılk başta kusar gıbı oldu damak emzık almıştım yedek olarak onu mesela tuttu uykuda vs emıyordu kendı yorulunca bırakıyordu sımdı dedım zararı varmıdır bir sorayım herkese dedım ♥️
ikinciyesekeranne bademli_puding canım ben tutsun diye bissürü emzik almıştım o zaman sormuştum eczacı memeye çok düşkünse hiçbir şey engel olmaz demişti
Elfidanur ikinciyesekeranne hımmm beslendıkten sonra bıraz acıkmasına yada uyumasına yakın vermeyı demedın mı
Aylaa123 Elfidanur hastanede verdin verdin tutmuyor sonrasında 😂 simdi 17 aylık diş çıkarana kadar uykuya geçerken verdim sadece ama diş dönemlerinde çok kurtarıcı oluyor hırsını emerek alıyor
Elfidanur Aylaa123 aynen yanı bencede verılırde hanı ılk kızım ınsan herseyı sorguluyor ıster ıstemez 🥰maşallah senınkıne bızde bır yenıdogan donemını atlatsak hayırlısıyla
Elfidanur egeemomms hemen hemen o cıvarda verdım evet bende sımdı uykuya gecıste kullanıyorum yada uyumadığında
hasmom Elfidanur 3 ay sonra verdim doktorum damak yapısını bozmaması için 2 ay sonra ver demişti ama oğlan 3 ayda anca tuttu emziği 😅
aslmoms Elfidanur ciddi söylüyorum 😅 ilk kızımda geç verdim. hata ettim . dışarıda kriz geçiriyorduk.