yasemincel65 Kızlar kullandığınız ve sizi uzun yollar götüren, götürecek olan, memnun kaldığınız sessiz çalışan süpürge önerir misiniz? Acil 🥺 Bebem uyurken diğer makinemle iş yapamıyorum ağlıyor mu uyandı mı duyamıyorum.
ikinciyesekeranne yasemincel65 dikey süpürge olarak bilgim yok ama normal süpürgem bosch serie 8 pro silence modeli ve gerçekten en düşük modda gecenin köründe bile çalıştırılıyor. En düşük modda da gayet kuvvetli çekiyor her şeyi topluyor
prensess2666 yasemincel65 Philips marathon kullanıyorum ev süpürürken telefonla konuşuyorum telefondaki kişi süpürgenin sesini duymuyor bile
ikinciyesekeranne yasemincel65 canım ben evlenirken bosch bayisindrn almıştım ama kendi sitesinde filan var hala boschun
ikinciyesekeranne ikinciyesekeranne fiyatı çok uçmuş ben 4 sene önce 3600e mi ne almıştım ama parasını sonuna kadar hak ediyor gerçekten çekişi ve sessizliği muhteşem
ikinciyesekeranne yasemincel65 link atmıştım ama yasakmış atmak 😄 Trendyolda ve bosch sitesinde 23bin
deletedmom43191 yasemincel65 ama değer yani bende oyle ucuza süpürge aldim avmdeki kadin cok ovmustu sonra noldu daha sene dolmadan bu philipsi aldim ucuz etin yahnisi kotu olur