Deleted33000 Alya05 gümrük mali nasıl oluyor kuzu ben Grundig marka kullanıyorum bir buçuk senedir maşallah hem insanı yormuyor hemde bana göre güzel süpürüyor baya da uygun fiyatlı ben 5000 e almıştım internetten
Alya05 Deleted33000 gümrük malı Oraktan getirip satıyorlar garantisi yok dyson v15 ler 12 14 bine satıyorlar
kurkmantosuzmadonna @Alya05 Dikey süpürgelerin atası ile temizlik yapıyorum şu an Sjsjsjsj bozulunca benim de kablosuzlarda gözüm var.
mucibu Alya05 canım ben 1 senedir philips speed pro max kullanıyorum aşırııı memnunum. 3 kademesi, turbo başlığı falan da var. Tavsiye ederim
Rabiul Alya05 kayınvalidem hediye almıştı Allah razı olsun Philips Aqua Plus 8057xc modeli çok memnunum
Alya05 eslem2121 ben günler çalıştırırım ama iki günde bir de halılarımı sirkeleri dip temizlik bile de yaparım tekrar halı sererim
Alya05 benkader Okadar çok seçenek var ki insan hangisini kullanacak bilmiyor aslında o da biraz şans meselesi bazıları Philips‘ten çok memnun kalır bazıları elinde kalır bazıları Boşh markasından memnun kalır bazılarında kalmaz bakalım artık nasıl oluyor
tahamommy Alya05 bacım valla uyguna dyson bulabiliyosan en iyisi o bence, ben 3 sene önce aldım v10 kullanıyorum hala daha çok güzel çekiyor günlük temizliğimde de kullanıyorum, annem v15 aldı o daha güçlü tabi ama bi farkı yok benimki ile
Alya05 tahamommy Uygun var da garantisiz olanlardandır Irak’tan İran’dan getirtip burada satıyorlar V15’i en son arkadaşım 12.000’e satıyordu
Rabiul Alya05 evet o model normal süpürgemi de yazlığa gönderdim detaylı temizliği de bununla yapıyorum , parça sayısı az olan değil fazla olan var bende bütün parçalar yetiyor
tahamommy Alya05 elektronik eşyada şans işi valla ya garantisiz olsa başına bişe gelir kesin, ben 3 senedir hiç garanti ile işim olmadı açıkcası ama anneminki 1 senelik ve çöp haznesi kırılmıştı mesela ücretsiz değiştirdiler onu o konuda bişi diyemicemm
Alya05 Rabiul Evet canım ben onu görmüştüm MasterChef‘te reklamını yaptılar kar kodu okuttum o çıktı hem kuru ve islak yapıyor tekrar bakacağım uygundur da 15.000’e falan da var galiba
Alya05 tahamommy Aynen öyle canım mesela bizim beyaz eşyada garantileri yedi yıldı garantisi bitmeden birkaç ay önce benim buzdolabım tıkırdamaya başladı neyse ki hemen değiştirdik mesela çamaşır makinaları garantileri bittiği günün ertesi günü bozuluyorlar😂🤣