yildiz_tozu34 Merhaba canım anneler, 23.haftada detaylı ultrasonda CM değeri yani cisterna magna değeri 10.1mm ölçüldü.. doktor rapora mega sisterna magna yazmış böyle durumla karşılaşan var mıdır? Bilgi paylaşımı yaparsanız çok mutlu olurum 🥰🙏🏻
yildiz_tozu34 berfin2172 geçen hafta kontrole gitim değer artmamış ama doktorun tekrar bi Perinatoloji hekimine gitmemi önerdi.. burdaki bazı yazılarda çoğunlukla tek başına bi sıkıntı olmadığını söylüyolar lütfen sende korkma 🥹🙏🏻 Rabbim evlatlarımıza sağlıcakla kavuşmaya nasip etsin ❤️
Htcmommyy2125 Rabbim Bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız arkadaşlar Rabbim darda koymasın🌺
berfin2172 yildiz_tozu34 Çok şükür sizin adınıza çok sevindim inşallah bundan sonrada hiçbir şey olmayacak bende 1 ay sonra kontrole gideceğim. az kaldı evlatlarımıza kavuşmaya Rabbim bize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ❤️❤️❤️
yildiz_tozu34 berfin2172 merhaba, ben bugün tekrar detaylıya girdim doktorumun önerisiyle değer artmamış çok şükür seni de merak ettim yazıyım dedim 🥰🙏🏻
berfin2172 yildiz_tozu34 oh çok şükür maşallah. Bende pazartesi günü gideceğim inşallah artmamıştır. Dua edin bana lütfen 🤲🏻❤️ teşekkür ederim yazdığınız için