Meral_63 deletedmom43191 kuzenim öyle 2 yıl çocuk olmadı şansa benimki oldu ama yine kısmet diyelim adet günümü bekliyorum ben
azra01 Meral_63 dün yemeğe misafirim vardı aksamdan evi toplamıştım bugun süpürüp bi toz alacam onun dışında bebegin kıyafetlerini yikamistim kurudu onları yerleştirecem bugün yemek derdim yok dünden yemeğim kalmıştı onu yeriz 😊😊
aysgl330633 Meral_63 günaydın canım , oğlum yeni uyudu hafif ateşi var ben daha şimdi kahvaltı yapacağım biraz da temizlik yapacağım , hava da yağmurlu burada . Sen nasılsın?
seran23 kızlar selam 20. haftada kasıkta ve dikiş yerimde ağrı ve batma var 2 gündür. normal mi sizce bilgisi olan var mı
canaygul 4 haftalık hamileyim betam 381 çıktı ama kese görülmedi normal mi . Adetim 7 gün gecikti . Karnım gece ağrıyor terleme ile birlikte
kurkmantosuzmadonna canaygul normal. Ben 5. Haftanın sonunda gördüm keseyi. Geç döllenme olabilir. Kanama vs yoksa korkma.
Yazmelegi_ Meral_63 4.5 gündür hastayım ishal kusma gecmiyo bağırsak enfeksiyonu olmuşum,herkes cokk dikkat etsin fena bişey, ortalık salgını şuanda buymuş. Özellikle cesme suyu içmeyin dedi doktor
mutlunes @Meral_63 merhabalar hamile olduğumu daha yeni öğrendim ilk betam 92 2 gün sonra 251 4 gün sonra 2049 çıktı hala doktora muayene olmak için gitmedim perşembe günü gideceğim alt karnımda ağrı hala devam ediyor normal mi acaba
Meral_63 mutlunes normal gülüm bebeis yerleşiyor 🙃 hayırlı olsun gülüm rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah