Merhabalar guzel anneler ben Azerbaycandan yaziyorum bugun dogumum gerceklesti. Tam 38 haftalik dogurdum bebegimi 3.550kg dogdu bebis. Kendim isteyerek sezeryan oldum hic pisman degilim yine olsa yine de sezeryani secerdim her halde. Hic korktugum ya da dusundugum kadar agri olmadi bende herkeste tabii farkli geciyor bu surec. Ben epidural anestezi aldim lakin herseyi hiss ediyordum ameliyat sirasinda agri olmuyor ama hiss ediyorsun tum dokunuslari falan bu da sizi korkutmasin cunku hic bir agri olmuyor. Bebegim dogduktan sonra cok fazla agladi yanima gelene kadar giydirip yanima getirdiklerinde ten tene temas ettik ve sustu biricik yavrum. Tarif edilemez bir hiss Allah isteyen herkese nasip etsin. Sonra bebegimi bebek odasina aldilar bana da sakinlestirici yapildi 15-20 dk uyumam icin uyandiktan sonra titremem oldu 1 saat kadar sonra ama gecti odaya geldim bebegimi getirdiler kucagima aldim kokusunu icime cektim cok guzel kokuyor cook🥹evet guzel anneler Allah size dilediginiz gibi kolay bir dogum gecirmeyi nasip etsin. İnsanin tum agrisi sizisi bebegini kucagina aldigi anda geciyor onun nefesi kokusu size tutunmasi dunyanin en mucizevi olayi