Fatmametehan Selam kızlar 36+3 deyiz ve kızımın hala bir ismi yok 🤦🏻♀️ bi oğlum var adı Metehan kızıda asel çok hoşuma gidiyor ama çok aşırı varmış herkes öyle diyor. Lütfen bana isim önerin güzel anlamlı mantıklı aklınıza gelebilecek her isim olur inanın 🥰🫶🏼
ozklay Fatmametehan Işıl, umay, Asena, mine, Duru, Defne, çağla, Eylül, Lina, Derin, Beren. Ben de 36+5 teyim Işıl Lina koyacağım nasipse, Sağlıkla gelsinler🩷
aydera Fatmametehan bence koymaman gerekenleri diyelim Alya umay Gökçe Asel Lina su duru ada ipek inci parla bunlardan bir sürü görüyorum isimlerden soğudum 🫣 içlerinde kendi kızımın adı var bide sinir oluyorum 😂
susamtanesiannesi aydera bende öyle yaaaa Gökçe o kadar çoğaldı ki her gördüğümde yeter salın kızımın adını diyorum sjsjsjsjsj
aydera Fatmametehan ek olarak koyabileceğin metehana Aslışah Aslıhan ayla özüm Ülkü bilge deniz yaren İdil nedense bunları bi yakıştırdım 🥰
aslmoms Fatmametehan evet bnm kızımda Asel ve gerçekten çok var. Şimdi olsa Parla Yıldız Karla Güneş bunlardan birini koyardım.
beyzzsenturkkk Fatmametehan biz minel koyduk. bu sene bu forumda umay, asel, defne, doğa, güneş o kadar cok gördüm ki artık🤦🏻♀️ herkes aynı isimleri seçiyor 10 çocuktan 8i asel ha bide lina var duru lina, asel lina, masal lina..
Fatmametehan Bugün gelemedim buralara çok teşekkür ederim hepinize destekleriniz için doktor kontrolüm vardı ve gebelik zehirlenmesinden şüphelenildi buraya yazdığım çıkmış aklımdan 🤦🏻♀️
Fatmametehan İsimlerin hepsi çok güzel ama ben tamam bu isim diyemiyorum eşimde öyle napıcaz artık bilmiyoruz 🤭
anee234 Fatmametehan bizde seçemiyoruz herkesde olmayan güzel anlamlı ism istiyoruz hifa sidra düşünüyorum
aydera susamtanesiannesi Ayyyy evet sene farkı var da allahtan çok karşıma çıkmıyor reelde foruma kayıt yaptığım an anladım bende aynı isimler başka isim yokmuş gibi patlamış 😂