Prensesmom_ Çok aşırı bagimliyim kızlar günde 1.1.5 paket içiyordum gebe olduğunu öğrendiğim den beri en fazla 5 tane de sınırlayabildim hatta daha az içmek için sürekli sakız çiğniyorum 😔sizlerde durum nasıl
Aysssee Prensesmom_ biz 35 haftalığız maalesef bu zmana kadar böyle geldim günde 3 maks ve nadir 5 adet içiyorum ama çok vicdan azabı çekiyorum içtiğimi de anlayarak içmiyorum
benik Prensesmom_ ben hiç ağzıma sürmezdim 7 aylık olunca kokusu beni cazb etmeye başladı şimdi 8 aylık oldum günde kaçtane içiyorum malesef
busu1 Prensesmom_ Aynı çok bagimli bir insandım çokta fazla içerdim sabah kalkınca ilk işim sigaraya çıkmaktı geceleri uyanınca bile içerdim hep derim severek içiyorum zevk alıyorum 🤣 13. Haftaya kadar içtim içime çekmeden bazen 3 5 tane bazen hiç derken birgun bu son dedim nasıl dayandım bilmiyorum ama çünkü hiç tiksinme vs olmadı severek bıraktım hep derim geri başlama konusunda da asla kendime güvenmem çevrem nasıl severek içtiğimi bildiği için çoğu bıraktığıma inanmıyor muhtemelen gizli içiyorum sanıyorlar 🤣 mayısta doğumum inşallah yavrumm sağlıklı olsun yeterki temiz temiz beslensin💖
denizhelensarpberat Prensesmom_ eskiden bende içerdim de hamile kaldığımı öğrendiğim gün bıraktım çünkü bulantılar olsun mide krampları olsun tiksinme yarattı galiba doğumdan sonra bile başlamam konusuna bile tahammülüm yok 😂 keşke sizde bıraksanız yada böyle anlık sigaradan tiksinme gelse birden
Prensesmom_ Aysssee of bende öyle ya sürekli bir vicdan azabı yaşıyorum bir iki duman alıp bırakıyorum sorma yeniden yakıyorum falan gebe kalmadan önce de deniyordum bırakmayı ama bırakamıyorum
ARYa143 busu1 bir an bunu ben mi yazdım acaba dedim 🙈😂 13. haftayı duyunca hee oldum 🤭😂😂 ben de 11 oldum sayılır 4 haftadır ağzıma sürmüyorummmm 😎🙈😍😂😂😂 inanılır gibi değil cidden ben yaptıysam herkes yapar diyorum sorana😁😁 ama canımın istediği de oluyor zaman zaman bakalım doğuma kadar dayancam inşallah 😊😊😊şunun şurasında ekime ne kaldı dimi 🥲😂
ARYa143 Hamişler canınız çekince ekşi bişeylee yeyin, ben böyle şekilde çok erteledim isteğimi👌 ilk hafta daha zor sonra canınızın istemesi de azalıyor ( yok olmuyor 🙄😂) ama azalıyor 🤗 Benim bazen tiksindiğim bile oluyor 🤭
3boysmom Prensesmom_ ilk hamileliğimde öyle bir tiksindim ki, eşim içip yanıma gelse yanımdan kovardım. ikinci hamileliğimde ne olduysa daha cok canım çekti tabi sınırladım kendimi ama allahın cezasını bırakamadım tam anlamıyla. şimdi doğum yaptım sağlık konusunda şuan bir sıkıntımız yok ama keşke bıraksaydım hala vicdan azabını taşıyorum üzerimde
sudeborakk Prensesmom_ ben de bırakamıyorum maalesef günde 10-12 tane içerdim şuan 5 tane ile sınırlamaya çalışıyorum ama pek öyle olmuyor yine 7yi 8i buluyorum keşke bırakabilsem ne illet birşey arıyorum resmen aşerir gibi