yenihamis3452 Kızlar bu zamana kadar çok yoğun mide bulantım vs olmadı ama bugün bi içim bayılıyor midem bulanıyor . Karnımda aşırı şiş normal mi 🥹
salihaturky yenihamis3452 normal bir gelip bı gidiyor 13. Haftamdayim bende heh diyorum bulantı gitti ertesi gün haydaa yine
poficik yenihamis3452 bende 11 haftalığım mide bulantım var bir kac gündür hem yiyemiyorum hemde sürekli midemde aç mışım gibi mideme kramp giriyor ağrıyor açım belkide ama yiyince doymuyorum
yenihamis3452 salihaturky ay gerçekten öyle sürekli aç hissediyorum birde diyorum açlıktan mı oluyor acaba
salihaturky yenihamis3452 kesinlikle açken bulanıyor tokken bulanıyor ayarı yok 🥴 iki saatte bir lokma lokma beslenmeye çalışın mide sakinliyor
yenihamis3452 poficik @salihaturky kızlar valla içimi rahatlattınız bide ilk gebelik sürekli bi heyecan bende 🫢🫢🫢 demekki normal bunlar yani ☺️
salihaturky poficik 13. Haftamdayim hala oluyor iki saatte bir kreker ayran peynir zeytin birşeyler atıyorum bol oksijenli ortamlarda durmaya çalışıyorum.. ona rağmen yine etkileniyorum çıkarmam an meselesi 🥲