busepolatt ipekask 50 60 gidip gelen düzensiz sancım çıktı açıklık yok bebek yerleşmiş haftaya çağırdı tekrar beklemedeyim 😂
bolodor Kızlar 35+4 üm bebeğin pozisyonu kalça gelişli doktor sezeryan dedi aynı durumda olup ta dönen var mı
yahya2024 halkatatlisi bwnim bu sabah nişanım geldi. 38+2deyim. Doktorum bebek hareketleri iyiyse bekle dedi evdeyim ne yapacağımı bilmiyorum 😶birşey de yapamıyorum.
busepolatt yahya2024 rahim yumuşamaya başlamış çocuk yerleşmiş kanla gelen de nişanmış azar azar geliyo işte
zanura annebebekelo 40+4, aynılarını yapıyorum ama tık yok. Doktor 3 güne doğurdun doğurdun, doğurmazsan suni sancı ile mecbur başlatcaz dedi🥲
annebebekelo zanura Ayy inşaallah bizim bebeler kendi gelir, sizin doktor yine 41e kadar bekliyor benimki 40a kadar beklerim demişti🥲 yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek. Sizin de hiç belirtiniz yok mu? Açılma ya da rahim ağzında kısalma, sancı, bebişiniz kanala girmiş mi?
Prensesmom_ halkatatlisi squat yapabilirsiniz, plates topu ile oturduğunuz zaman topun üzerinde 8 çizin bu doğumu kolaylaştırır pilates eğitmeniyim bu arada .
Prensesmom_ ilkannelik1 37 inci haftadan itibaren eğer herhangi bir sağlık sorununuz yok ise . Yürüyüş, squat,Cat cow pozisyonu , plates topunda 8 çizmek ,hafif ritimler ile öne arkaya zıplamak,kegel egzersizi , ördek yürüyüşü,cinsel ilişki
zanura annebebekelo açılmaya doktor bakmıyor, yani doğuma girene kadar elle alttan kontrol yok benim doktorumda. Sadece bebegin kafası 10 haftadır aşağıda ama gelesi yok, kasılma yok bir şey yok, eşimde at gibisin sen dogurmazsin diyor (rahat yürüyebildiğim icin)😂. Doktorum 41de gel duruma bakalim gerekirse artık suni sancı verelim dedi
yahya2024 busepolatt benimde bu sabah geldi sarımtrak seffaf birşey gün içinde devam etti. Perşembe kontrolüm bakalım
Admsarzu srysmy bana da yapılmadı benim çok ağrım var aşırı baskı ve adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor belime belime vuruyor karnım taş gibi oluyor 🤷🏻♀️ gece de gündüz de ama düzenli değil işte bazen 1 saatte bir bazen 2 saatte bir bazen 30 dk da bir oluyor bebek hareketli diye çok endişe etmiyorum su gelişi nişan gelişi olmadığı için
cizgilidefter halkatatlisi 38 haftaya girdik bugün itibariyle. Mümkün oldukça hareketli bir hamilelik geçirmeye çalıştım, pilates topuyla bazen hareket edemediğimde egzersizleri yaptım. Ama artık öyle zor ki evdeki ufak ev işleri bile başka egzersiz yapmama fırsat vermiyor. Mümkün oldukça da yürüyorum birde, markete pazara bile olsa. Açılma daha yok ama çatı kontrolünde doktor yumuşama var demişti, cuma kontrolümde birazd aha şekil alır sanırım bir şeyler
nesekardg halkatatlisi ilk gebelikde çok şey yaptım doğum başlamadı 41 de suni ile doğurdum şimdi 40+1 olduk fırsatım olursa yapıyorum bir şeyler, zorlamıyorum bir yerde okumuştum bazende ne yaparsan yap başlamazmış ben kabullendim akışına bıraktım
mbmzn Banada hep öyle dediler gel gün vericez bu haftadan sonra düzelmez dediler gitmedim sancım geldiğinde gittim 6 cm bebek de dönmüştü
jsjsjsjsj iremakkent 37 haftadan beri 3 güne bir kontrol ediliyorum. Her kontrolüm açılmaya bakılıyor şuan 40 haftadayım. Özel hastane mi takımlısınız devlet mi. Bu gebeliğim de Devlet hastanesine gidiyorum. Şimdi 2 güne bir kontrole çağrılıyorum nişanım geldi ama açılmam yok