serius monii ilk aylarda kese etrafı kanamaliydi progestan vs kullandım oksapar doğum sonuna kdr devam şu an 35 + 4 olduk 💕
fadim42 Daha erken canım sıkma tatlı canını genelde 6 hafta yada 7 inci haftaya kadar normal sayılıyor görünmemesi bide dediğin gibi karından baktığı için görünmemiştir
meklc monii Ben de 6+1 im ama dün doktora gittim 5+1 gözüküyor şu an bebiş üzülme geriden geliyor olabilir ama bebiş büyüdükçe haftasını yakalayacak içini ferah tut 🌸 8nci haftaya kadar dayanabilirsen hem bebiş hem de kalp atışını duyarsın ❤️
monii meklc dayanırım gibi de bu aralar çok yoğun işlerim var. Aslında ne zaman fırsat bulabilirsem o zaman gitcem
meklc monii doktorların cihazının da iyi olması gerekiyor yoksa belli olmuyor göremiyorsun bilebebişi ben de sabredip beklicem 😅 tabi dayanılırsa
monii meklc normalde özele gidiyoruz. Ama ilk muayenede kan falan istedikleri için çok tutra dedik devkete gittik. Evet onun da cihazı özeldeki kadar iyi degildi tabii
AuraMomB monii benim ilk gebelikte hemen görüldü şimdi ki gebeliğimde ilk kese sonra bebekti içini ferah tut hayatım inşallah hayırlı haberler alırsın🌷🌸