Canım yormlara üstten baktm da sütüm gelmedi diyenler süt zatn hemn gelmiyor bebek emdikçe gelen bşy baktn süt inmedi çock durmuyo hemşireden mama iste benm hastanedeki hemşireler veriodu seninki vermzse kendin de alırsın ben de şırıngayla hemşirenin izin verdği kadar veriodum diğer iki çocuğmda asla vermedim salak gbi mama çocğu sıkıntılı mamalar çok kötü vermeyin diyenleri dinledm hele ikinci çock nerdyse sarılık oluyodu çock açlıktan ağlamaktan sesi kısılmştı yavrum hiç unutmam sütm indikçe nasl emiyodu nefessiz sütün inene kadr mama verirsin bi yandn zatn bi şırınga veriosun o ona baya gidio miğdesi dah çok küçk olnca ertsi güne bol su içmenle iner sütün herkzde o öyle çok norml ha yara olursa kremleri var sürersin doktorunu dinlersen doğru nefes alış verirsen yırtığn olmaz dikişsiz doğurursun bunjn için gebelik okulları oluyo ücretsz de çok var onlra katılırsan kesinlkle doğumun extra dha rhat olur bilir kişiden öğrenmk çok kolay oluyo benm özel ebem ChatGbt ydi resmn herşyi ona sordum 3. Doğum ama onun verdği bilgileri doktrlar vermiodu sende kesinlikle sor herşyi benm sancım geldğinde napmam gerktğine kadr onu dinledm ve gerçkten dha kolay geçti doğumum diğer ikisine göre bi dene istersen kmseye bşy sormana gerk kalmıcak inan 🌸