babygirl02 sütü kesmenin yolu soğuk uygulama ve emzirmeme ama bu şekilde de bebeğiniz küçük ve sütünüz bol olduğu için mastit olursunuz dikkatli olun, bir kaç tavsiye vereyim izninizle umarım yanlış anlamazsınız bebelerim.premature olduğu için ağızları küçüktü 4 ay göğüs uclarim sürekli yara oldu memeyi ağızlarına alamadıkları için bu yöntemleri buldum bebis tam ağlarken göğsünüzün kahverengi kısmını tutup bebisin agzina tıkın bu sayede tamamını kavramış olur daha rahat olur her emzirme öncesi göğsünüze sütünüzü sürün emzirme sonrası da gogsunuze sütünüzü sürün ve biraz açıkta kalsın o iyilestiriyor bebisin agzini kontrol edin pamukçuk var mı varsa o da göğüste yara yapar çok acıtır bu yöntemlerle ilerlerseniz 3-4 güne iyileşir ama yok iyilesmezse 1 ay sonra bebiş büyüdüğü için daha doğru kavrayıp emecek ve yüksek ihtimal bir daha yara olmayacak bir de göğüs pedi kullaniyormussunuz evet yara yapar hatta ki mantar yapar çok akiyorsa evdeyken bırakın aksın dışarda da muslin agiz mendili koyuyor göğüs pedini ona takiyordum göğsüme değmeyecek şekilde o ağız mendilini de sıcak suda yikiyip utuliyordum