DeryaKuzusu SafaMerve yanlış anladınız galiba. Düşüğün arkası hemen kalır derken hemen yine hamile kalınır ve sağlıklı olur anlamında kullanılır bizim oralarda o söz. Tekrar düşük yaşarım diye korkma içini ferah tut dedim 🤗 Rabbim korusun kötüsünden.
Ymrszn Sezenay merhaba bu değeri ne zaman gördünüz acaba? Gecikme olduktan sonra mı önce mi? Benim 5 gün kala 3.35 idi. Sizce bir şansım olur mu 26 sı adet günüm gecikme olacak mı diye bekliyorum 🤗
Ayisigi DeryaKuzusu içimi rahat tutuyorum artık canım sübyan var bende belki bilenler bilir onun için düştü muska yaptırdık inş bu sfer bizimle kalır
Meralll Ayisigi yorumlarda okudum canım ikiye katlanmış çok sevindim senin adına, inşallah ikimizin de sağlıkla ilerler..
SafaMerve Ayisigi 2 gün arası 2 kat olmş ozamam normal canm dündn sg 4 gün daha 4 gün aynı saatler büdaha test yaptr sonra bidaha bidaha gitmene gerk yok yine 2 katsa biraz bekle 560 600 leri kaç gün sonra bulr hespla o günlerde git dr kese için.
SafaMerve Ayisigi hayırlı uğurlu etsin Rabbim korusun inşallah gözünüz aydın değilim o zaman😄 böyle Bebiş daha bir 2 günlükken öğrenmek çok güzel oluyor aslında ben kendim yaşadığım için biliyorum😃💐🌼🌸🤗
Meralll Ayisigi amin amin inşallah 🤲🏻 Bir daha ne Zaman gideceksin canım, benim Dr um Salı günü çağırdı. İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız..
Ayisigi Meralll canim ben daha doktora gitmedim kendince 2 hafta bekliyim diyorum gitsem kese gozukmez cunku acele etmiyim diyorum ama kararsiizm
Meralll Enemel Canım çok sağol gerçekten yazdıkların çok iyi moral oldu bana, Allah razı olsun.. Sabırla bekliyorum.. inşallah sen de sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini🤲🏻
sevgitekes DiplomaliEvHanimi net biliyorum ama iki kere ultrasyona girdim bir hafta ufak çıkınca öyle karar verdi
Ayisigi SafaMerve hesapladim canim nisanin ilk haftasi ozman keseyi goreblrm artis olursa ins ozmna kdr beklycm Bir kre daha bakicam artisa sonra beklerim artk🤗