zeynebzeyneb duhaesma Olur tabiki ederm canım bende çok bekledim 2 kızdan sonra çok dua ettim rabbim sanada hayırlı sağlklı erkek bebek müjdesi versin 🥰🤲🏻
zeynebzeyneb gamzeelis chatgb pipiyi atttım 🤣🤣 Hala bana kız dedi Sonra bu pipi ama dedim evet doğru şimdi inceledim erkek dedi 🤣 ben şahsen inanmıyorum ona Doğru sonuç vermiyor
gamzeelis zeynebzeyneb bana da bi kız bi erkek diyor 😅ama ben erkek hissediyorum bakalım hayırlısı olsun
mervedurman zeynebzeyneb bu attığım cuma günü 11 haftalık ben sanki kıza benzettim pipi yoktu hiç doktorda bi tahminde bulundu ama çok erken daha dedi 100 de 51 kız gibi oda ama çok erken daha cinsel organı yeni oluşuyot dedi
ferihaninbeyazgeceligi zeynebzeyneb Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım 🙏Benimde senin gibi iki kız evladım var.şuan 11 haftalık hamileyim lütfen bana dua edermisin.Allah hepimizin gönlünden geceni sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip etsin. 🙏🙏🙏
mervedurman zeynebzeyneb evet gördüm canım benziyor gerçekten benim de 26 aylık kızım var bakalım sağlıklı olsunlar da en önemlisi o 😌