zeynebzeyneb gamzeelis evet erkekmiş şimdi pipiyi net gördük 😍 😊😊 Aaa burda pipi belli oluyor mu 😃😃 ben kaö haftadır incedim chatgb bile sordum 🤭🤭
kpsslianne zeynebzeyneb gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah kaç haftalık şuan
sudeborakk zeynebzeyneb oyy hayırlı olsun canım benim galiba benim de erkek çok benzettim ultrason görüntülerini🥲🩵
zeynebzeyneb sudeborakk sudeborakk sağol canım benim 🥰 inşaallah seninde gönlünden geçen olsun 🩵🩵 yaa var mı görüntü senin
zumraziye zeynebzeyneb ay çok sevindimm banada %80 erkek demişti geçen gittiğimde göremedi pozisyondan kız mı dedi haftaya gitcem bende inşallah değişmemiştir bir sürü kıyafet almıştım
zeynebzeyneb zumraziye Rabbim senide sevindirsin inşaAllah 🥲😍🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻 dua edelim değişmemiş olsunnn sağol canım 😘
cansuliko zeynebzeyneb ayyyy çok sevindim canım ya tanımıyorum seni ama çok dua ettim hemen saati görünce bakayım dedim Darısı bana
zeynebzeyneb cansuliko Ayy Allah razı Olsun Çok teşekkürr ederimm 🥰🥰🥰Bilmukabele Darısı başına İnşaAllah rabbim seninde gönlündeki hayırlı bir şekilde nasib eylesin sana 🤲🏻🤲🏻🤲🏻