gfc02 kelebek_2 benim dikişlerimde hep patladı enfeksiyon kaptım tekrardan diktiler çok korkunçtu ve çok korkuyorum bu yüzden de
1bebekmeselesi gfc02 ayyy bende aynı durumu yaşadım. İğnenin etkisi geçince kalan dikişleri uyuşturmadan atmışlardı. Tramva kaldı bende ve 2. Doğuma 3 hafta civarı var çok korkuyorum
Zehrailly kelebek_2 Bende merak ediyorum bunu ya ilk doğumumda çok fazla dikişim oldu çok derin kesi atılmıştı şimdi 17 ay oldu 2 ay sonra yine doğum yapacağım inşallah bu sefer daha kolay olur herkes öyle diyor ama bilmiyorum.
AdaKaranfili kelebek_2 inşallah kuzucum. Sağlıklı gönlümden geceni nasib etsin Rabbim. Hepimize. Sağlıkla hayırla doğsunlar🤲🏻🤍
Sevda_98 ilk doğumumda kesi oldu dikiş atdılar bayaa. ikinci doğumum olduğunda kızım 1 yaş 5 aylıkdı. ne kesi ne dikiş olmadı, güzel geçdi. ama bebişin kilosuyla da alakalı bişey bu
Ballkusum_33 kelebek_2 bende merak ediyorum bnm ilkte 2 buçuk kg idi 11 dikiş atıldı bunda nasıl olur acaba
Sarpatesinannesi kelebek_2 doktorumla bunu konuştum bende kesisiz dikişsiz olabilir mi diye ben 2.3.dogumlari kesisiz yapıyorum tabiki bebeğin kilosu vs gibi etkenler önemli dedi inşallah benimde bu kesisiz dikişsiz olur ilkinde baya çektim çünkü sizde doktorunuzla konusun bunu insallah istediğimiz gibi geçer hepimizin
serpilllga kelebek_2 Bence dr ile alakalı. benöde 4 yıl arayla oldu hatçstaneye gityim yarım saat içinde doğumum başladı açılmam herseyim çok iyiyken yinede acele edip beni mahvettiler hem kestüler hem yırttılar 30/40 dk arası dikiş atıldı. kaç dikiş diye kaç kere sorsamda asla cevap alamadım
Keziban kelebek_2 ikinci doğumum daha kolaydı ve sadece bir tane dikiş atıldı kesi olmadan çok güzel bir doğum oldu elhamdülillah
12245 kelebek_2 ilkinde çok dikiş vardı hem içeriden hem dışardan ikinci bebeğim de sadece içerden var dikişleri bir şey olmuyor patlamıyor
tahamommy kelebek_2 ay kız eski dikiş patlamaz ki ya gerekirse yeni kesi yapılır büyük ihtimalle, hiç dikişi açılan duymadım ben