gulsuzn CrushMom ben pregonun armada modelini aldım çok güzel kullanaışlı anne yanı özelliği sallanma özelliği var
tahamommy CrushMom elele madre aldım ben çok sevdim de bebeğim sevmedi, olması gereken bütün özellikler mevcut
tortillam_ 2020 de baby plusin bir modelini almıştım gıcır gıcır ediyor zamanla. Belki daha iyisi vardır artık. Bide ben 10 ay kullandım kızım sığmadı deli yatıyordu.
CrushMom tahamommy bazı bebekler park beşiği bi türlü sevemiyor neden acaba madre de çok tercih edilen bir model diye Biliyorum
tahamommy CrushMom benimkini biraz ben yaptım ya saat başı uyandığı için üşendim yatırdım yanımda 🥲 birde sağa sola çok döndüğü için çarpa çarpa kendini uyandırıyodu biraz daha büyüyünce kullanırız inşallah
tugceesnygt CrushMom ben elele markasınınkini kullanıyorum cok da kullanışlı 2 katlı 7. Aya kadar üste yatti sonra aşağı indirdik şuan 2 yaşına girecek hala da yatıyor alt değiştirme yeride var ayaklarını kaldırınca beşik gibi sallaniyorda
CrushMom @“tugceesnygt” tugceesnygt hangi modeli cnm sendeki, madreyi alan cok ama almonte daha büyük olduğu için daha cazip gldi bana da